Arifecirit Kızlaar 🌸 26 haftaya girdik kasıklarımda adet olacak gibi ağrı var iki gündür var mı fikri olan
1234tugce_hakan Arifecirit 23olduk bndede oluyor kaşik ağrım Zorluyor rahim genişledikce ağrı yapıyor sanirim
gvnrzz Arifecirit ay ben ya 27. Hafta ve bi iki gündür sanki adetimin ilk veya 2. Günü gibi kasıklarım dolu dolu ve hafif sancılı normaldir diye düşünüyorum ama
begonvil38 Arifecirit bende 27 haftalık hamileyim bende de o şekilde ağrı olıyordu idrarda yüksek enfeksiyon çıktı antibiyotik başladı doktor bir idrar testi verin en azından ekarte edin bence ilacı içince o ağrı azaldı
Arifecirit begonvil38 Bi kaç gün önce idrar tahlili yaptırdım temiz çıktı şükür ama bazen karnım yürümeme engel olacak şekilde yırtılacak gibi ağrıyor sanırım karın genişlemesinden oluyor
ahuazun 25+2 yim bende benimde sağ kasıkta ağrı var bi kaç gündür ara ara geliyor gidiyor adet olacağım zamana benzer bir ağrı 🥹
Arifecirit ahuazun evet bende de aynı oluyordu şimdi de yırtılacak gibi et ağrısı deri gerneşmesi tarif edemeyeceğim hi ağrım oluyor bazen olduğum yerde kitlenip kalıyorum