prensesannesi246 Çok geç kaldığımı farkındayım fakat 2 ay öncesi aldım sırayı..sorum şu sizce doktor bakar mı? Yarın ultrasona gireceğim..
Caglahalac prensesannesi246 Bana da yoğunluktan dolayı 26.haftaya verdiler ve özel hastanede verdiler çok da iyi baktılar sorun olmaz bence
burcuo prensesannesi246 Devlette işler nasıl işliyor bilmiyorum ama bana 26 dolaylarında bile bakmamışlardı, bebeğin hareketleri yavaşlıyor, bakmak anlamsız oluyor demişlerdi. İnşallah bakarlar
kzksksks 29 haftalık biraz geç olmuş ama umarım bakar ben 22 de olmuştum sıra gerçekten çok zor bulunuyor
prensesannesi246 kzksksks evet maalesef kaç hastane gezdim bi bilseniz..özel bile çektirecektim fakat birinde doktor emekli olmuş birinde de sıra yoktu 😅 bulabildiğim en yakına aldım sırayı
prensesannesi246 burcuo çok şükür kızım gösterdi yani normalde bu haftalarda bakmayız ama senin bebek gösteriyor dedi ellerini ayaklarını dudağını gördük organları içinde herhangi bi sorun görünmüyor dedi 😊
Melisa1x Ben de 23 24. haftada gitsem bakarmı acaba perinatoloji. Amacım detaykı bi şekilde bakılması.çünkü gittiğim ilçe hast ultrason makinası hiç iyi değil!