ikincikezanneee Selamun aleykum arkadaşlar. 7 haftalık hamileyim sürekli mide bulantısı var kusmada oluyor şu içemiyorum çok tiksiniyorum istifra etmekten boğazım çok acıyor bi öneriniz var mı
Elisa0110 ikincikezanneee aleyküm selam canım doktoruna söyledin mi genelde prilam diye bir ilaç var bende kullandım onu veriyorlar
mezfamily ikincikezanneee zencefil çayı ama evde yap zencefil limon bal mide bulantısına iyi geliyor bacım doktorun yazdığı prilam içinde de zencefil var
cansukccc ikincikezanneee ben acile gitmiştim yatış verdiler bebek sıvı kaybetmiş olabilir sizde bir gidin serum veriyorlar serumla iyi oldum prizin diye ilaç verdiler oda iyi geldi bana
Prensesmom_ ikincikezanneee prilam kullandım işe yaramadı prizan yazdılar biraz daha rahatım . 11 hafta
ikincikezanneee Elisa0110 dr a gittiğimde bulantim yoktu sonradan başladı yarın felan gidip yazdirsam diye düşünüyorum ya böyle dayanamıyorum gerçekten
ikincikezanneee Dr a bir hafta önce felan gittim bulantim yoktu o yüzden vermemişti hap dr dan sonra başladı gerçekten çok zorlanıyorum ya
Elisa0110 ikincikezanneee tabi tabi git bende de öyle olmuştu doktor bana haftaya gel demişti o gün den sonra başlayınca haftayı beklemedim gittim anlıyor zaten bulantım var yemek bile yiyemiyorum diyince hemen ilaç yazıyor
mezfamily ikincikezanneee limon bal olur ve limon kokla bol bol garip ama iyi geliyor bana bende aynı dertten muzdarip öğürmekten mahvoldum 🤢🤢🤢
ikincikezanneee Elisa0110 ayy evet zar zor yiyorum onu da çıkartıyorum ya ilk hamileligimi unutmuşum resmen
ikincikezanneee cansukccc açıkçası bu durumda aklıma geldi neredeyse hiç şu tuketemiyorum öyle bi durum olmuş olabilir mi ki
Elisa0110 ikincikezanneee doğru seni çok iyi anlıyorum canım yağlı baharatlı şeylerden uzak dur doktora gidene kadar hafif şeyler ye yoğurt iyi geliyordu bana
Prensesmom_ ikincikezanneee ben iki günde bir serum alıyordum o derece susuz kaldım kusmakdan su bir haftadır çok şükür yemek de yiyebiliyorum
ikincikezanneee Elisa0110 birsey yiyemiyorum ki zaten ona rağmen böyleyim daha olmazsa bi acile mi gitsem bilemedim bi serum tarzı birsey iyi gelir mi ki
ikincikezanneee mezfamily evet ya ağlıyormuş artık resmen ilk hamileligimde bu kadar kötü olduğumu hatırlamıyorum yada o günleri unuttum
Elisa0110 ikincikezanneee çok kötüysen git tabi sana göre ilaç verirler limon ve tuzla da bastırabilirsin leblebi be kraker de iyi geliyor
mezfamily ikincikezanneee o günleri unutuyoruz malesef çünkü neredeyse her hamilelikte mide hassasiyeti oluyor