svdbstn busu1 Kızım olursa Güneş istiyorum niye bilmiyorum en başından beri içime sinen isim o oldu 🙈 Sabırsızlıkla cinsiyet zamanını bekliyorum 😇
Prensesmom_ busu1 Alya ve Arin kızlarım 🌸 gebeyim cinsiyeti bilmiyorum eğer kız olursa Zişan,destina,Birce düşünüyorum
buglemk pablola deva erkeğe de uygun bence ben de erkek olacak sandığım dönemde deva ismini beğeniyordum
ekiminannesii busu1 oğlana bulamadım onu da siz söyleyin hadi 😂 bir oğlum var 4,5 yaşında adı Ekim 💛 kendimi kıza hazırlamıştım ama 2.de erkek 🙈🦥 hiç içime sinen bir isim olmuyor 😫
2025anneadayi ekiminannesii Baran – Yağmur; sonbahar havasıyla uyumlu Rüzgar – Mevsimin serin esintisi Toprak – Doğayla güçlü bağ Ayaz – Serin, keskin sonbahar havası Doruk – Zirve, güçlü bir anlam Emir – Güçlü, lider anlamı taşır Mert – Dürüst ve cesur Yiğit – Kahraman, cesur Kaan – Hükümdar Aras – Hem nehir adı hem de modern bir his Atlas – Güçlü, modern bir isim Eymen – Uğurlu, şanslı Kuzey – Soğuk mevsim çağrışımıyla uyumlu Ege – Ferah ve dengeli bir isim Pars – Güç ve çeviklik
DenizAda_ Kızım olursa Ada ismini koyacağız oğlum olursa içime sinen bir isim olmadı ama Deniz olabilir gibi
ladybugs DenizAda_ ya biz de Ada koyacağız nasip olursa da, Ada ismine sahip insanlar hep güçlü olmak zorunda kalan insanlar oluyorlar. Acaba ağır gelir mi diye düşünüyorum tek başına
2025anneadayi DenizAda_ Burçak isminde bir erkek tanıyorum ismi çok hoşuma gidiyordu ama galiba genelde kızlara konuluyor bilmiyorum unisex diyorlar
sdt_dnd Bebişim oğlan olsaydı Ali Ömer gibi isimlere hazırlamıştım kendimi. Kız içinde ilk kızım iki isimli bunda da uzun isimle uğraşmasın anlamlı Sare Ecrin gibi tek isim olsun istiyorum