Frhnemkli busu1 Eliz Efnan koydum şimdi ikizlere hamileyim Aden Lina, Simra Liya veya Ada , Arya koyucam kararsızım tek isim mi iki isim mi koysam bklm nasipte ne varsa o olucak🌸🩷
beyzasmom babyonn benimde eşim çok beğendi 😁 bende çok yaygın kullanılan isimleri tercih etmek istemedim
almakay rumeysa1205 ay bizde Miray Ece koyduk Mir erkek demek diye söyleniyorlar şimd de sanki mir dicekler
rumeysa1205 almakay öyle diyenlere aldırış etme ben araştırmıştım Mir kelimesinin anlamı Miray olduğunda erkek demek değil yani anlamı kayboluyormuş tek başına Mir olarak düşünmemeliyiz
kardelen422 Oğlum Yusuf Çınar kızım Yağmur bir kızım daha olacak bana da öneri lütfennn uyumlu olsun istiyorum bir yandan
betl_kara Daha cinsiyeti belli değil ama kızım olursa süha aslı koymak istiyorum. Çevremdekiler süha çok erkeksi bir isim diyorlar, çok kararsızım oysaki unisex bir isim. Bana bu konuda akıl verebilir misiniz
hollyymollyy betl_kara bence de erkek ismi tınısı veriyor hiç kız ismi olarak duymadım ben ama sizin içinize sinmesi önemli olan🥰