melegimibeklerken Hamile olduğumdan beri haftada bi lekelenme yaşıyorum kahverengi oluyordu bugün pembe geldi. Bu şekilde olan var mı rahatlamaya ihtiyacım var
Gamzesahn6 melegimibeklerken bende yaşadım bi kere çok aşırı kanamam oldu şuan yaklaşık bir aydır kahverengi lekelenmem oluyor 13+2 yim progestan kullanıyorum
Mehtapinciyaman melegimibeklerken benim de ilk hamileliğimde Doğuma kadar ara ara kahverengi leke oldu elhamdulillah saglikli doğdu çocuğum bu hamileliğiminde 8. Haftasında falan olmustu Protestan kullandım gecti.inşallah bi şey olmaz sıkma canını
Elvin Ben varım. sürekli kahverengi lekeler oluyor.hatta iki kez parça bile düşürdüm aşırı kanamam oldu.Doktor en son kirli kan dışarı atılıyordur dedi. Progestanda içsem geçmedi. Ben içmeyide bıraktım. Bebek iyi. 11 haftalık.
Denizz Bende de oluyor progestana başladım bir haftadır kullanıyorum bir hafta boyunca olmazsa ilacını keselim boşuna kullanma dedi 9. haftamdayım Çarşamba günü gittiğimde kesecek ilacı geri sanırım genişleme olduğundan normal değerlendiriyor.
Berfingnc Mehtapinciyaman benimde kanda çıkmıştı risk hatta aptal doktor (demeye bin şahit lazım) abarta abarta amniyosentez bilmem 3lü tarama yap dedi bebeği aldırman gerekebilir dedi sanki bana sordu da 😳 sonra cinsiyet öğrenmek için başka doktora gittim 1 saat sonra falan doktor yok öyle bişey dedi ne saçmalamış gayet temiz dedi. Sonra bi kaç doktor değiştirdim hepsine de tek tek gösterdim aynı cevabı aldım. Oğlum doğdu çok şükür birşeyi yok. Çokta güvenip kafaya takma 🤗