busecalimli galiba kraft slide maodeline karar vermek üzereyimmmmm şu an kızlar var mı söylemek istediğiniz bisey 😂
sudeli4 zzubus aslında neo2 ic Hacim olarak Kenya’dan küçük ama tekerlek olarak Kenya’dan büyük tekerleri bize neodan daha sağlam dediler Kenya iicn. Ama aşağı yukarı ağırlıklarıda benzer canım . Eğer ilk çocuksa al ilerde 2. Düşünüyorsan da Kraft seni üzmez bence. Bak ben 2. Çocuğa bu dar zamanda bir daha almak zorunda kaldım ilk arabayı uygun olsun derken zarar ettim aslında. Şimdi bu parayı çocuğumun başka ihtiyaçlarını alırdım gerçekten o yüzden ilk çocukta araba sağlam olmalı ya
busecalimli sudeli4 bende de tam tersi oldu aslında 😂😂 ben de kenya için gittiğimde slide a aklım kaydı yorumlardan dolayı iç hacim büyüklüğü vs diye
neznaz787gmailcom busecalimli duux pro max travel bebek arabası öneririm bende yeni aldım babymall mağazasında normalde 16 20 bin iken indirim 8 bin cok mantıklı o sekilde gördük baktik aldik çift yönlü tekerlekler saglam 360 derece dönüyor yağmurluk hediyesi pusette ayni şekilde ve 20 kiloya kadar taşınıyormuş 5 yaşa kadar kullanilirmis katlamasi kolay guzel agir degil tavsiye ederim ki bu fiyata yakalarsan memnun kalirsin yüksek paraya vermektense en iyisi bu 🫠
sevvaltas98 neznaz787gmailcom bende indirimde denk geldim ama henüz bakmaya fırsatım olmadı. Açıp kullandınız mı acaba beğendiniz mi beğenmediğiniz özellikleri neler
sudeli4 busecalimli aslında Kenya’nın iç Hacmi daha büyük bu ön koruma kolu varya yatay Olan o slide de daha düz geliyo Kenya’da daha bombeli Gibi geniş iç hacmide öyle bende ikisi arasınd kalıp post açmıştım çok fazla video da İzledim ordaki personellerde Kenya dediği için aldım Kenyayı 😅
imbree Bagi easyfold almıştık 7 yıl önce. Bizimle dünyayı gezdi desem yeridir. Uçak, araba, otobüs, tren… En son emekli ettik kendisini ama çok dayanıklı ve kullanışlıydı. Diğer modelleri de öyledir diye düşünüyorum. 🙂
busecalimli sudeli4 artık hayırlısı olsun ikimize de bizde slide’ı aldık bakalım sağlıkla kullanalımmmm inşallah 😂🫶🏻🫶🏻🫶🏻
sudeli4 busecalimli aa aldın mı cnm ben almadın sanıyoem hayırlısı olsun tabi Kraft kalitesi nihayetinde sağlam araçlar güzel günlerde kullanalım
neznaz787gmailcom sevvaltas98 evet açıp kullandık diğerlerinden bir fark yok hepsi birbirine benziyor biz beğendik ne agir ne hafif katlamasi guzel cift yönlü harika yani sürdük şey yaptık begenmedigimiz bir ozellik yok hiçbir sıkıntı yok tavsiye ederim 🫠