snmtlga Slnn1122 valla 35 hafta olmuşum bi anda anlamadım bile 30 dan sonra ne ara geldim bu haftaya günler geçmiyor derken. 19 mayısta nasipse doğum olcak ☺
sinemysbaby ilkgozagrimhavinim 24. Haftama girdim saha hazırlığa başlamadım. Ne zaman başlamak lazım acaba.
ilkgozagrimhavinim sinemysbaby cinsiyet belliyse yavaştan başlamanızı tavsiye ederim ben. 30dan sonea herşey çok zor oluyor çünkü. Ağırlaşan vücut, artan ağrılar. Günü bitirmenin derdine düşüyorsunuz sadece
nkkl Slnn1122 bence 30 dan sonra yavaşlıyor o zamana kadar hızlı geçti şimdi sanki günler geçmek bilmiyor 34 e giriyorum yarın
Momlife_ Melike3506 30+4üm doktorum 4 5 güm önden gidiyor dediği için 31 haftalık gözüküyorum doktoruma göre bana çok çabuk geçti gibi geliyor her şeyi hazır sadece hastane çantası ve ütü aşaması kaldı onu da yapsam kafam daha rahat olacak
Melike3506 Momlife_ bence bir an önce hazırlıkları tamamla çünkü şuan benim ne halim ne enerjim kaldı iyiki önceden yapmışım 30 da yıkama ütüleme yaptım 32 de hastane çantamı hazırlamıştım
Beyza-mkl22 gizemmmm__ kesinlikle bencede öyle 30dan sonra hiç geçmiyor, bende hep hadi 32 olsun, 34 olsun, 37 olsun geçecek diye diye ancak geldim 37ye, bekleyiş arttıkça zaman geçmek bilmiyor
sudeli4 Slnn1122 ay Benm için hızlı geçen zaman durdu resmen birde üstüne ciddi bacak huzursuzluğu ağrılar eklendi geçmiyor günler bitkisel hayatta gibiyim 31. Haftadayım
Momlife_ Melike3506 bugün hastane çantamı hazırladım birkaç eksikler kaldı onları da halledeceğim ütüleri de birazını bugün yaptım yarın devam edeceğim
nurellaaa__ Slnn1122 20.ci haftalardayken bende öyle düşünüyordum ama şimdi 36+6 oldum biran önce sağlıkla 38. Haftam gelsin istiyorum 😂
alinaaden Slnn1122 bende öyle diyodum şimdi 32 yim zaman durmuş gibi saçımı mi boyatsam evi mi temizletsem kıyafetler ne zaman yıkayıp ütülesem erken mi geç mi derken öylece Hiçbişi yapmadan bekliyorum🤣🤣 ilk temizlikten baslicaz sonra kıyafetler felan yıkayıp ütüleyip yerleştiirm Allah in izniyle sezeryan olacağım icin 38 de alacaklar bebisiii