Ikradeniz 18 haftalik hamileyim 1 ay once doktorum bebeğin susuz dedi bugun de eşi bebeginden buyuk bebeğin zayıf burnu kucuk ve kalbinde parlaklik var dedi allah korusun başına gelen var mı ne yapacak ne olacak ilki düşük oldu 2 aylıkken buda düşük olur mu cok kotuyum yardımcı olur musunuz eşim de hic yardımcı olmuyor aksine birakacam seni diyor ( :(
Dyglila Ikradeniz içini ferah tut. Üzme kendini sakın ultrasonda yanılma olabilir. Detaylı ultrasona girmene az bi zaman kalmış hayırlısıyla orda daha için rahat eder.
Betul11 Rabbimden gelen birşey hepimizin başına gelebilir oda onun canı ciğeri üzüldüğü için öyle yapıyodur 😫
Rabia2019 Ikradeniz bu ne saçmalık ne alakası var belki sorun kendisinden kaynaklı? Hala kafası böyle çalışan insanlar olduğuna inanamıyorum gerçekten
Rabia2019 Ikradeniz bence hiç sıkmayın canınızı testlerde bile kesin engelli down sendromlu denilen bebekler sapasağlam doğabiliyor inşallah bu durum da geçicidir düşünmemeye çalışın stres bebeği etkiliyor
Aysnrplt Ikradeniz genetik bi rahatsızlık olmadığı ne belli onca açlıkla savaşan ülkeler var oradaki bebeklerde sizin bahsettiğiniz sıkıntılar var mı yok normal doğuyor. 2 li 3lü tarama yapılmış mıydı
Serays Ikradeniz farklı bir doktora görünün hanımefendi . Afrikadakiler nasıl bişe yemeden doğuruyor.eminim beslenmişsinizdir
Dyglila Ikradeniz sıkma güzel canını bebeğinide üzme sakın canım benim. Pazartesi hayırlı haberlerle çıkarsın hastaneden inşallah.🙏
Ikradeniz Rabia2019 insallah doktordan geldiğimden beri gozyaslarim durmuyor hic birşey icmemisim bile ağlayıp üzülüyorum
Ikradeniz Dusukten 1 ay sonra adet oldum kan tahlili yaptirmistim adetimin 5.gunu hamile kalmistim doktor 18 haftalik dedi
Tugba1234 Ikradeniz resmen milletle dalga geciyorsun dusukden bir ay sonra adet oldun adetliyken hamile kaldin birde 18 haftalik @adm bunlari engelleyin burdan ya 44 dk once katılmış neler sacmaliyor