nefisee42 Selam kizlar 34 +2 gunluk gebeyim bir haftadır ne zaman yemek yemeye başlasam hemen bulantım oluyor ve kusuyorum bu durumu yaşayan var mı aranızda
zelih8a8wa nefisee42 bi doktora görün istersen normal değil diye biliyorum ama yine de doktor daha iyisini bilir tabi
nefisee42 zelih8a8wa gebelik şekerimde cikti diyette yapıyorum aslinda ama bulanti beni mahvediyor doğru düzgün birsey yiyemiyorum pazartesi günü kontrolum var
beyzzsenturkkk nefisee42 gayet normal yani vücutta kendini doğuma hazırlıyor hormonlar değişiyor bebek de durduğu yerde durmuyor midemiz ağzımıza kadar cıktı. sizin bahsettiğiniz sey doğum belirtisi mi sanırım ama öyle bişey değil o. onu da yaşadım
nefisee42 beyzzsenturkkk beyzzsenturkkk su son zamanda olunca ister istemez bi tedirgin oldum su bile içsem affedersiniz geri çıkıyor
nefisee42 azra01 acile gitsemde bulunduğum yerdeki acil cok iyi degil normalde riskli gebelik yasiyorum perinatoloji bölümü ilgileniyor oda baska bir şehirde pazartesi gidecem o güne kadar dayanabilirsem