feva0342 Merhaba, Konya beyhekim araştırma hastanesinden detaylı ultrason için perinatoloji bölümünden Dr. Berat Berrin Gençoğlu Bakbak a sıra aldım daha önce giden oldu mu devlet için hangi hastane ve doktoru tavsiye edersiniz
feva0342 hatice13 hatice13 Sırayı aldığımız tarihte başka bir işimiz çıktı o yüzden yeniden sıra aldık onuda şehir hastanesinden Şükran doğru perinatolojiden aldık yarın gideceğim randevuya
rmysbbr feva0342 merhaba bildiğim kadarıyla Şükran hanım bakmıyor detaylı ya. Gittiniz mi acaba muayene nasıldı
feva0342 rmysbbr Ben şehir dışından gittiğim için buraya kadar gelmişsin bari kemik yapısına bakayım dedi sadece ona baktı. Çok kötüydü üslubu gayet azarlayıcıydı hiç tavsiye etmiyorum. Normalde ben bakmiyorum detali ultrasona dedi sırf yoldan geldiğim için baktı ama çok diken üstündeydim bi an önce odadan çıkmak istedim. Azarlayıcı tavırıyla zaten yüzüne bile bakmıyor hastanın
rmysbbr feva0342 evet malesef bende önceki gebeliğimde doktor yönlerdirmesiyle gitmek zorunda kaldım. İşini nefretle yapıyor resmen. İnsani bir mumamele değil malesef. Bende acaba bana mı öyle davrandı sadece diye merak etmiştim
hatice13 feva0342 beyhekim den aldım ben randevuyu bakalım cinsiyeti de öğrenemedik 18 haftaligiz detaylı ultrasona kaldı oyuzden merak ediyorum cihazını filan inşallah ilgili ve cihaz yenidir