samaa_ elakemal evet simdi de iliski yap yumurtan catlamis yola cikmis son saatlerin degerlendirmek icin hemen bir tane daha yap kurtul. Sonra da adete kadar keyfine gore gunasiri yap
samaa_ znnnr t cizgisi c ile ayni koyulukta ve ya daha koyu olmasi gerek daha pik degil😁 kiz uygulamaya atma yaniltiyor
znnnr Bunlar önceki günlerin testleri Eskiler tek attığımı az önce yaptım uygulama 0.2 diyor @elakemal @samaa_
elakemal znnnr nasip işi kuzum benim de tuttuğu kesin değil hayırlısı güzeli kolay olsun hepimiz için🌸
znnnr samaa_ bende adet tarihini merak ediyorum bakalıö sarkacak mı benim hep üç dört gün ileri atıyo zaten 32 34 gün döngüm
samaa_ znnnr bende de bu ay one atti😄 pikim de kisa surdu. Her ay farkli oluyor zaten ayni olmaz😁 test yapmaya devaamm
samaa_ Aysegl12 iste adet tarihin artik 10 mayis degil cunki yumurtlaman gecikti yumurtlama gordukten 14 gun sonra adet olunur genelde
znnnr samaa_ uygulama başımıza bela oldu ahahahh ana koyulaşmaya başlamış yani daha koyu gibi ahahahha
znnnr samaa_ uygulama da biriktirmek iyi oluyor en azından tek tek foto çekmiyorum testleri oraya biriktiriyorum