anneyim01 elakemal Pik Kuzum Sen bu işi yapablrsin Arkandayız .😁 Hepimiz senin 😁diyormusum 🤭☺️İnşAllah Güzel haberlerle de gelirsin
znnnr elakemal gözün aydın ben bugün yapacaktım testi unuttum ya ama benim dün aşırı silikti eve gidince yapsam çıkar mı acaba? Benim takvim de yarın gösteriyor bende bugün yarın öbür gün full çalışma ahhahahaha
znnnr elakemal iki saat olmuştur sıvı almayalım şimdi gider yaparım canmmmm bakalım ne çıkacak şiştik yahu haahahha
elakemal znnnr ya bende de çok değişik ağrı var adet ağrısı gibi belim falan çok ağrıyor adet olacakken bile böyle ağrımaz @samaa_ @Selim_Alparslan @anneyim01 @Esma006
elakemal znnnr yok yavrum hamilelik olarak demedim şuan vucüdümü çok dinliyorum ya belkide her ay yumurtlamada bu ağrı oluyodu farketmiyorum
znnnr elakemal o kesinlikle bende de var ben geçen ay takip ettiğimde anladım yumurtlama döneminde neler yaşadığımı. Daha öncesinde iç takip etmemişim kendimi dinlememişim
znnnr elakemal bir doktordan dinlemiştim o dönemde daha enerjik oluyorsun daha pozitif istek artıyor falan yüzüm parlar saçlar yumuşak olur diye çok şey oluyor biz farketmiyoruz bana da cuma günü bi enerji geldi bi enerji sorma
Selim_Alparslan elakemal inşallah bitanem şuan bunu düşünme gerekeni yaptınız duanızı da edin gerisini Allaha bırakın 💐 Stres en büyük engel biraz relax olun🙈