znnnr elakemal ben bu ay istikrarlıyım teste Şamsa bırakmıyorum valla bir boş bir dolu gidiyorum böyle de olmazsa artık daha ne yapayım bide benim bu ikinci çocuk
samaa_ elakemal elakemal yess be dogru soylemisim pikine varmis daha🥰 aksam 6-7 de bi daha test yap mutlaka pik ya bugun gece yada yarin olucak
samaa_ elakemal bende de ayni boyleydi aksam 6da yapmistim gece pik olmus sabahi catladi sen aksam 6 gibi test yap at bana bakayim. Eger pik olursa iliski yap bugun
samaa_ elakemal ben pikden onceki gunu degerlendirdim birde catlamayi sorun degil sperm ve yumurta kaliteliyse 5 gun onceden de tutar🥰 kismet isi
samaa_ elakemal olur olur merak etme ama yarin sabah 11 de mutlaka test yap bakalim insallah pik devam eder eger catlarsa da yarin mutlaka erken saatlerde 11-12 gibi iliskiye girin
znnnr elakemal sana ne diyorum bat A kadar durmak yok bam bam bam ahahahah benim ilk çocuk geç döllenme oldu
Esma006 elakemal ya aslında her ay yaptım da bazılarında çok da net koyduk çıkmaz hani koyuya yakın falan da çıkabilir O yüzden yine değerlendirdiysen niye yani değerlendirme devam et 2 gün dolu ay 2 gün boş bir gün dolu şekilde