Momlife_ Ben cinsiyetini öğrenir öğrenmez araştırdım baya farklı isimler istedim çevremde de artık hep aynı isim olduğu için Dağhan koyucam ama çevremde bazıları mafya ismi gibi çocuk sakallı adam doğacakmış gibi vibe var dedi sinir oldum söylenmesi zor diyen de oldu bi ara değiştirmeyi düşündüm ama söyledikçe seviyorum da dahan diyen de çok dili dönmedikleri için
hunilii Momlife_ öyle olur zaten biz çevremizde hiç yok diye koyduk çocuğun ismini, bizimki 2022de doğdu, 2023de doğan erkek çocuklarının yarısına Atlas adını koydular 😂 Hatta çocukluk arkadaşı da oğlunun adını Atlas koydu
kubrauygar İlk oğlumun adı Uygar ikinci oğlumuda rüzgar düşündüm ama etkisinden korkuyorum Aybarsa karar verdik gibi 🙏🏻
fayting neslisah09 Oktay Tuna koyduk. Ben Kıvanç, Türker, Alper isimlerini de seviyordum eşim istemedi
bsa_ neslisah09 Ömer Asaf koyduk şuan yeni bi bebişimiz var kız olursa Efnan koymayı düşünüyoruz oğlan olursada Atlas Efe
esratlaras benimde buyuk oglum Atlas kucuk oglum Aras 3. oglusuma hamileyim bakalim buna Kayra,Karan,Yaman, Uras bu isimlerden secmeyi dusunuyorum.