yineaylardankasim Havin49_ Allah bağışlasın hepsi çok güzel isimler ya bayıldım benimde aklımda Yavuz, Yiğit ya da Yaman var ama emin olamıyorum bir türlü
Havin49_ yineaylardankasim benim oğluşlarımın ismi bunlar eşim isteseydi ilk oğluma yiğit koyacaktım ama yaman favorim
asmin_12 neslisah09 oğlumun ismi yiğit uras tekrar hamileyim erkek olursa daha karar veremedik cok zor isim konusu🤧
dygtrgy1 neslisah09 İnsallah bir oglum olur 1.5 ay sonra cinsiyetini ogrenicez 3 kizim var Erkek olursa Ali Miran ,Ali Karan isimlerini cok istiyorum
minikmucizem26 dygtrgy1 Allah gönlüne gore nasip eder ins 😊benimde 2 kızdan sonra oğlum olucak cok şükür insan her iki meyveyide tatmak istiyor
handekarahan dygtrgy1 Karan koyacağım bende. Aslında eşimin adı Ali ikisini beraber koymayı düşünmüştüm ama vazgeçtim. Kimse iki ismini beraber söylemez kolayına gelenle çağırır diye ayırt edilmesini istemiyorum ben. Tek isimde karar kıldım☺️
Kartaly neslisah09 Arden e uyumlu olsun derseniz Aren olabilir. Cenker, Atalay, Atahan, Çağrı, Onur, Umut, Yiğit
bebeybi neslisah09 Ömer🩵 (koyma imkanım olsa tereddütsüz bu ismi seçerdim) Gökalp Mete Ali Alp Zeyd Yasir Talha Tahir Altay Tuna
ipek4361 Bende 30 haftalık gebeyim soyismim kaplan eşimle sevgiliyken asil diye konuşmuştuk ama şimdi Atahan Atlas Kayra Üçünden koymak istiyorum
damla644 neslisah09 ilk oğlumun adı Yağız şimdi cinsiyeti tam belli değil erkek gibi demişti doktor erkekse Yağıza uygun bişeyler koymayı düşünüyorum bende ☺️