pnrozsoy1610 Kızlar aranızda hamile iken saç boyatan oldu mu olduysa kaçıncı ay ve zararları oldu mu acaba ben 6 aylıkken boyatmayı düşünüyorum şu an 4.aydayım
nazar12 pnrozsoy1610 hamilelilte boyamak günah derler bilmiyorum batıl inanç olabilir bizim burda günh diyorlar
bsrelif pnrozsoy1610 Diplere olmayacaksa ve amonyaksız doğal bir boya ise olur onun haricinde önermiyorum. Arkadaşım kuaför ve hamileyken saçların çok hassas olduğunu söyledi hatta bi tane viral olan video var kuaför kadının saçına bakarak hamile misin sen diyor
beyzzsenturkkk pnrozsoy1610 hamileliğimi öğrenmeden önce boyattım 1 hafta kadar öncesiydi ama koku beni çok tıkadı çok midem bulanmıstı kınamız vardı kınada da korse giydim topuklu giydim bi kaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim😄 35. haftaya geldik ama bile bile boyatmam asla bilmeyerek oldu
senos15 pnrozsoy1610 26 haftalıkken boyadım evde kendin paletteyle bir önceki gebeliğimde de 18. Haftada boyamıştım organik faln değildi Allah a şükürler olsun hiç sorun yaşamadım