Fatmanur_0416 Melisa5809 gene iyi verilir ben normalde verirdim de bişeyler oldu o aralar bahanelerim çoğaldı 🤣🤣🤣
Arenn goktayagbabagmailcom hic bisey yapmiyorum yiyorumda sanirim kilolu oldugum icin cok fazla almiyorum
sudeli4 seymakzb ben zaten zayıfım hayatımın her evresinde 😅 ilk gebeliğimi 11 kg ile tamamlamıştım bunda bi tık ileri gidiyo gibi 12/15 max olur herhalde
seymakzb sudeli4 kız ben kiloluyum 92 ile başladım 98 olmuşum. Kilolular daha çok alıyor diyip çok korkuttular beni ilk gebelik bir de yaş 31 olunca. Eforsuz bu haldeyim maşallah kendime 😅
sudeli4 Melisa5809 ilk aylarda verdiğim 4 kg 20. Haftaya kdr devam eden bulantı kusmalardan oldu bence zatende kolay kilo alamam 😅😅 ilk gebeliğimde 11 kg ile 36. Haftada doğum yaptm bakalım bu kaç olacak 11 i geçer gibime geliyo ck herşeyi yemek istitorm
sudeli4 seymakzb bence harika bunun aslında kilolu olmakla zayıf olmaklada alakası yok kimisi 30 35 kg alıyo yinede veriyo bebişkolar sağlıklı olsunlarda az çok ne alırsak veririz 😅
seymakzb sudeli4 kesinlikle ben de senin gibi düşünüyorum valla sağlıklı olsun bebişimiz de kilo alınır verilir mühim değil 🥹