demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna abim doktor Hakkari’de görev yaptığı zaman çok değişik isimde insanlar geliyor diyodu birinin adı Hindi’ydi sekreterinin adı Aşkım’dı bizim ailede değişik değişik isimler ama burda vermiyim😂
nesivar kurkmantosuzmadonna d bakırda çalışırken Tekoşin duymuştum. Haklı davamız anlamına geliyor demişlerdi. Street fighter karakteri gibi isimdi garip gelmişti😅
bsrbrkysr184_ kurkmantosuzmadonna bir.öğrencim vardı kobraydı adı ama yabancı uyruklu Türkçesi Kübra tabi 🤣 He bitane daha var çile çiler çocuğu çile diye doğurmuşlar
3oglanannnesi kurkmantosuzmadonna hattuç. Hürü. Efrahim aklıma gelenler anlık daha da vardır lesin de şuan hatırlayamadım
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna evet ya bende demiştim lakabı olmasın diye yok değilmiş direk nüfusta geçen isim 😂😂
bsya kurkmantosuzmadonna müşteri temsilciliği yaptığım dönemde bir müşteri aramıştı ismi Memişti konuşurken gülmemek için kendimi çok zor tutmuştum Memiş bey derken 🤣
hanimhanimcik bsya Memiş /Memik aslında Mehmed yani Muhammed isminden gelir, çok yaygın bir isimdir bizim sülalede büyük dedelerimizin çoğu Memiştir. Bana normal geliyor o yüzden😅 yöre farkı da var tabi bazı isinler bazı yörelerde daha fazla kullanılır