Deletedmom143 sevgilihayyam oyleyse doktora git yerlesme kanamasidir belliki.ilskiyi dayandiriciksin bir mudeetlik sora basliya bilirsiz.doktor hemen hemen canim.ayni durumda bende oldum
Gizemkadir sevgilihayyam ne kadar geldigini ve nasil bir renkte oldugunu takip et ve yakin bi doktra gorun yarin icini ferah tut telas etme ayaklarinin altina yastik koy yukarda olsun ayaklarin kalkmamaya yormamaya calis kendini
Deletedmom143 Davam ederse gitmelisin.yerlesme kanamasi dusuk falanda ola bilir.iliskide oldunsa doktora git normalda oldusa yine doktora git canim.inwallah bisey olmaz.cok guman yerlesme kanamasi bendede oyle olmusdu .iliskiden skra olmusdu .sildigimde gelmisdi kahveringi idi bende.hemin andan sora gelmedi ama
sevgilihayyam Deletedmom143 bu 2. Gebelik. İlkini 6. Haftada kaybettim. Bu durum korkuttu açıkçası. Sabah doktora gitmeliyim o zaman. Çok teşekkürler. İnşaallah birsey olmaz
sevgilihayyam Şimdilik sıkıntı yok. Kanama durdu. Biraz daha dinlenmeye devam. Ptesi için kendi doktorumdan randevu aldım. Teşekkürler herkese. 🙏🏻