hicretayda Ben 16 nisanda kan verdim 110 18 nisanda 151 20 nisanda 356 çıktı beta degerim . Yarın tekrar vereceğim ama normal mi bu aklımda deli sorular :( endişe heyecan herseyi art arda yaşıyorum
NovaVina_ hicretayda normal canım. 17 Nisan 101 beta ile öğrendim, pazartesi 230 beta ile kaldım. Dün de verdim kan ama çıkmadı henüz. Keseyi görene kadar kalp atışını duyana kadar bize huzur yok sanırım 🙈
NovaVina_ hicretayda aman aman. Kanama olmadığı sürece endişelenme canım. Benimde ara ara ağrıyor sonra geçiyor devam etmiyor. İnan bende uyuyamıyorum.
sati2211_ hicretayda haftaya pazartesi falan gidersen keseyi görürsün yüksek ihtimalle beta 4 binlerde olur o zamana kese icinde 1500-3000 arası vajinal ultrason 4-5bin ustude karindan görünüyor
tugbis2 Benim ilk verdiğimde 133dü 2 gün sonra 180 birdahakini de 4 gün sonra verdim 1395di. Korkmayın Allah’ın izniyle artar. Regl ağrısı gibi 1 hafta ağrı çektim.
skars tugbis2 Canım benimde 20 nisanda 95 22 Nisan 152 çıktı doktorum 2 katına çıkmamış dedi aşırı tedirginim kimyasal falan yazıyor biraz araştırdım umarım öyle değildir
tugbis2 skars içinizi ferah tutun bende biraz korkmuştum ama arttı şükür sizin değeriniz de normal gibi