sanane00 Merhaba kızlar. Bu 2.ci gebeliğim ilk kızım 37 haftalık doğdu normal bu kızımda şuan 37 haftalık sabah nişanım geldi doğum ne zaman başlar sizce
azra01 sanane00 dogum yakındır canim benim nisan geldi 1 gun sonra dogumum oldu bir duş al eksiğini tamamla rahatla ve sancı gelirse gidersin
havvaa41 sanane00 ay gözünüz aydın darısı benim başıma 38 im bende sancılar başlasın 5 dakıkada düşünce zaten yatış verirler
bartulies sanane00 az miktarda peçeteye sildikçe gelen nişan 1 hafta sürmüştü bende 1 hafta sonunda 1 avuç kadar bir nişan parçası düşmüştü ondan 3 4 saat sonra doğumum başlamıştı
sanane00 mervesdoruk yok ara ara karnım kasılıyo ilk kızımdada yoktu sancı zaten ama 5 cm açıklıkla gittim
rumeysa_ttkrky16 Bende 37 yim 2. Oğlum 35 de geldi bunda sabırsızım artık gelsin istiyorum normal olacak ınslkah bundan önce yaptığınız hareket vs varmiydi ilişki veya korunmasız ben hurma yiyorum oturup kalkiyom sguqt gibi
sanane00 rumeysa_ttkrky16 bende geçen hafta hurma yemeye başladım ama bittiği için 3 gündür yemiyordum hareket olarak yaptığım bir şey yokzaten 3 yaşında kızım olduğu için devamlı aktif haldeyim😒
azra01 sanane00 yok canim ilkti ama normal olmadi 4 cm aciklik vardi çatı dar oldugu icin sezeryana alındım
seherabdullah bartulies mukus şeklinde mi yoksa normal kan gibi miydi o kanlı yapı Bende de var peceteye gelen de merak ettim
sevaldqn1 sanane00 ilk doğumumda birden fazla nişanım oldu ilk nişanıma göre 1 hafta sonra oldu ama ikincide ise ertesi sabah doğum yaptım
sanane00 sevaldqn1 benimde sabah nişanım geldi peçeteyle silmeyle 3 4 kez çıktım wc ye hep geldi kılcallı kılcallı şimdi durdu spekulumla baktılar açılma yok dedi ebe ama bilmiyorum
sevaldqn1 sanane00 açılma hemen olmaz zaten kuzum onemli olan hızlı ve güzel şekilde olaya el atmak🫶🏻 strese girmeyin guzel düşünün duramıyorum çok sancı var demeyin psikolojik olarak da cok etkileniyor insan çünkü
Fatmanur_0416 sanane00 ben 2.gün kucağıma almıştım duş al hazırlığını yap belli olmaz sancın varsa takip et
bartulies seherabdullah 1 hafta sümük gibi turunculuklar olan parça şeklinde gelmişti 1 hafta sonunda koyu kahverengi 1 avuç gelmişti sancılarım başlamadan önce bildiğin kanama gibi gelmeye başladı ben çok korkmuştum bebeğe birşey oldu diye baya çok vardı kanamam ama doktorlar onada nişan dedi bi müdahale etmediler zaten sancılarım çoğaldı gecesine doğum yaptım