Nurgillerr_ 32+3 haftalık hamileym ama bebeğin kafası 34+3 güne uyumlu kilosu 2.112 gram doktor kafası önde gidiyor normal doğuramazsın belki dedi bu 3. Dogumum olucak kafam çok karıştı bebekte bir sıkıntı olurmu yada erken mi doğar başına gelen oldumu 2 hafta sonra gel dedi o zaman 34 olmam gereken yerde 36 olucam o zaman
havvaa41 Nurgillerr_ endişelenmeyin sadece normal doğuma izin vermezler benim yeğenimede öyle dediler seseryanla doğdu fiziki durumunda bişey yok sezeryana alırlar daha önceki gebelikleriniz normalmiydi
allyslife Nurgillerr_ canım ara ara bebek gelişimi ileri ve geri olabiliyor, 2 hafta sonra gittiğinde kendi haftasına yetişmiş olabilir, endişelenme, 39.haftasında 3 hafta ileri olan arkadaşım normal doğum yaptı, hiçbir sağlık sorunu yaşamadı
sarilale123 Nurgillerr_ bebeğin kafasının önden gitmesi tek başına erken doğacak gibi bir durum değil. Sadece doğum kanalında sıkıntı olmasın diye sezeryan öneriyor doktorlar. Doğum için bebek kafası için olan zamanı değil genel hftayı göz önünde bulundurur doktor
Fatmanur_0416 Nurgillerr_ benim de 29.haftadan beri 2 3 hafta önde gitti haftasına hiçbir zaman uyum sağlamadı kilo vs falan 39+4 de doğurdum yani haftasının önde olması erken doğmasına sebep değilmiş bende erken doğar diye düşünüyordum 🫠 zaten zorlanacsğını düşündüklerinde sezaryene alırlar stres yapma endişelenme
Nurgillerr_ havvaa41 acaba 36 olunca sezeryan günü verirmiki bana yada 38 39 beklermiki sezeryana hangi haftalarda alıyorlar hiçbir bilgim yok
biftekziyagil Nurgillerr_ benim de aynı durum. Sadece normal doğum yapamazsın dedi doktor. Ancak bebeğin sağlığı için kötü bir şey mi endişeliyim
ggly Merhabalar benimde bu 3.cü sezeryanım olacak. Gebelik şekerinden dolayı göbek iki hafta önde gidiyor ben 36 tıdaym suan göbek 38 de dün banada 38 i çok geçmeyeceklerini söylediler risk olcağı için erken alacaklar muhtemelen sizede gün verecekler. Zaten böyle bir durum olmasa bile sezeryan olacaksa 39 da 38+ 5 gibi alıyorlar endişelenmeyin
Nurgillerr_ sarilale123 3. Gebelik olmasına rağmen dediğim gibi sezeryan ile ilgili hiçbir bilgim yok sağlıklı olsunda bebeğim sezeryan yada normal farketmez sadece merak ettim hangi haftalarda alırlar diye
sarilale123 Nurgillerr_ benimde 2. Gebeliğim ama benimde sezaryen hakkında bilgim yok. Tek bildiğim bende sizin durumunuzdayım bebek iki hafta önden gidiyor. Banada öyle dermi bilmiyorum
Nurgillerr_ sarilale123 bebeğin iki hafta önden gitmesi farklı kafasının önden gitmesi farklı diye biliyorum kafası büyük dedimi size
sarilale123 Nurgillerr_ kafada önde gidiyor ,haftada bizde. Hatta şeker mi var diye şeker yükleme bile yaptırdım bişey çıkmadı.
sarilale123 Nurgillerr_ 15 gün sonra kontrolüm var soracağım doktora böyle giderse sezeryan mı olur diye