Gmze89 EliffCandan doktorun su gun gel demedimi ben persembe gittim banada aynisini soledi incelme 3cm acilma sanci yok ve rahim agzi incelmis yarin yatirio hastaneye nasipse
EliffCandan Gmze89 doktorum yatabilirsin ama bi iki günü bulabilir boşuna yatırmakta istemiyorum dedi bende yatmadım bu gün ağrım olmadı yürüdüğümde düşecek gibi hissediyorum çok aşağıda
Ruyam34 EliffCandan ya bide merak ediyorum karnınız aşağıya düştü mü herkes bana daha düşmemiş dioda sizin baya düştü mü aşağı da mı yani
Gmze89 EliffCandan benimde ole agrim falan yok gibi bazen hafif bi kasik agrisi oluo gecio ama bebek cok kasilio
EliffCandan Gmze89 geceleri ağrım oluyo benim ne hikmetse yine başladı bide sağ karın bölgem ağrıyo niyeyse
EliffCandan Ruyam34 görünüşte düşmemiş gibi ama düştü şöyleki elimle kontrol ettiğimde göğüs altım oldukça boşaldı 2 gün önce iyice indi hissediyosun aslında
Ruyam34 EliffCandan evet benimde arası boşaldı tamam karnım cok aşağıda değil ama millet daha düşmemiş karnın diyince az günde kalınca ne olacak die merak etmiyor değilim kafası bacağımın kaşığımın orada hissediyorum bakalım ne olacak
EliffCandan Ruyam34 benim ağrılar iyice çoğaldı yine geceleri noluyosa bi duşa daha gireceğim dua edin noluur yine kötüleştim Doğumu anlayamamktan korkuyorum
Ruyam34 EliffCandan akşamları bebek hareketleri çoğaldıkça daha cok sorun olur canım aralıklı ise düzenli ağrı ise bi tut bakalım dakka Rabbim yar ve yardımcın olsun
EliffCandan Ruyam34 duş rahatlattı çok şükür bugünde doğurmıycam anlaşıldı çok şükür 36. Haftaya girdim 🥰🙏 bu benim için çok büyük bir olaydı
Ruyam34 EliffCandan çok şükür o halde canım , en doğru zamanda gelir inşallah sağlığı sıhhati yerinde olacak şekilde .