EliffCandan Kızlar bugün doktora gittim açılmam 3cm olmuş bide incelme nerdeyse ip kadar kalmış dedi bu gün yarın gelebilir dedi çok fazla bel ağrım var bacaklarıma vuruyo yürümekte zorlanıyorum sizce Doğum var mı nts de sancı çıkmadı bugün gittim doktor herzaman çıkmayabilir alttan bakınca anlarız dedi slttan baktığındada böyle dedi gideyim mi sizce hastaneye yada ne olursa gitmeliyim acil yazın nolur
Necla06 EliffCandan bekleme git muayene ol canım başlamış olabilir hem açıklık var hem bel agrin varmış. Benim de belimden gelmişti agrim.
Merver EliffCandan suyun gelirse git yada sancın 5 dakkada bir sık gelmeye baslayınca git derim evde daha rahat gecirirsin sancı olmadan gidersen bekle dur bide hemen baslasın olsn diye suni sancı verecekler gerek yok ciddi durum olmazsa bu sekilde seyir yap
Polo EliffCandan kaç haftalıksın ? Ve ağrı çok tatsız bir hal aldıysa git Yani ben öyle yapardım. Suni sancıda okey, hızlanacaksa bu durum.. ilk gebeliğim benimde hiçbir fikrim yok ama öyle işte. Allah kolay doğumlar nasip etsin
glsmdncr Cnm bazilarinin sancisi belden vururmus. Doktorunda bugun yarin diyip alttan da muayne ettiyse belki dogumun baslamistir. Sanci sıklığını kontrol et. Duzenli sancilarin oluyosa bekleme
EliffCandan Necla06 hastanede yatıp kalmaktan korkuyorum akşam üstü gittim ağrım vardı ntsde çıkmadı sancı
Necla06 EliffCandan illa nst de sancı çıkacak değil ki bunu da göz önünde bulundur. Açıklığına bakarlar diye dedim.
Ruyam34 EliffCandan Allah bi avazda kurtarsın inşallah 2 saatte bir 1,2 cm anca açılma oluyor deniliyor 3 cm sonrasını buna göre hesapla ilk hamilelik ise vaktin var yani demek oluyor hemen bi anda tam açılma olmaz daha saatler sancı çekmek lazım yavaş yavaş şiddet artmalı
EliffCandan Ruyam34 hala beklemedeyim bu geceyi atlatacağım herhalde ama yürüyemiyom canım acıyo sol bacağıma vuruyo ağrı ☹️
EliffCandan Polo 35+6 oldum erken Doğum riskim vardı 27 haftadan beri rahim ağzım 2,2cm di bakalım şimdilik kilomuz vs iyi görünüyodu inşallah binsıkıntı olmaz sancı dayanılmaz bi şekilde değilde ilk ya bende karar veremiyorum bu kadarı yeter mi yetmez mi
Atarlianne Ben de de çok şiddetli bel agrısı olmuştu. Benimki birden başladı 5 dk duruyodu geri başlıyodu. Dayanamazsn zaten o agrıya 5 dk bi olunca git hastaneye suyun falan önce gelmezse..
EliffCandan Atarlianne benimki durmuyo bende ona şaşıyorum gidip gelen bi Ağrı değil hep var bide vajinada batma var offf çok zormuş bu annelik dua edin kızlar
Ruyam34 EliffCandan o durum bende de var yaklaşık 1 haftadır kopuyor bölüm bu gece daha da tuhafım belimden sırtıma loşlarıma heryerinde bi tuhaf ağrılar giriyor ne olduğunu anlamıyorum hayır olsun inşallah hepimizi Rabbim kurtarsın benim Doktorum açıklığa bakmıyor çatı muayenesine prensib olarak alttan muayene etmediğini belirtti . Gereksiz olduğunu söyledi o yüzde. Açılma var ol yok mu kendim bilmiyorum bekleyelim bakalım
momof3 EliffCandan Sürekli varsa hiç geçmiyorsa Doğum sancısı değildir o batma bende de çok olmuştu oturduğum yerden kalkamıyordum hatta o derece.Ama yine de doktoruna sor hastaneye gitmeden durumunu anlat çağırırsa gidersin.😌 Doğum sancısı olduğunu sanmıyorum.Doğun sancısı düzenli aralıklarla geliyor...
Atarlianne EliffCandan bi banyoya gir canım yanında biri olsun ama Sırtına sıcak su tutun sancıysa çogalır yalancı sancıysa geçer rahatlarsın.. benim banyodan sonra birden başlamıştı. Banyodan dolayı ćok sık sancı oldugunu düşünüyorum.. allah'ım yardımcın olsun bi avazda dogur inşallah..
momof3 EliffCandan Gitmeni gerektirecek bir şey yok bence 😌 Dayanılmaz bir ağrın yolda uyumayı ya da kafa dağıtmayı dene.Suyun gelirse git.Ya da düzenli bir şekilde sancın gelirse (5 dk da bir gibi) Zaten 3 cm olduysan bir iki güne doğurursun Allah’ın izniyle.Korkma canım sakin ol duşa gir bir havlu koy otur üstüne su tut beline karnını sev bebeğinle konuş sakin sakin 💕 İnan çok faydası oluyor o süreçte.Bebeğin hisseder 🌸 Hayırlısıyla kucağına al insallah
EliffCandan momof3 çok sağol canım meryem ana otunu suya koydum erken mi koydum acaba 😊 güzel yorumun için teşekkürler dualarınızı bekliyorum