nursima12 Kızlar 9+3 günlük gebeyim doktorum ense kalınlığından şüphelendiğini söyledi fakat bu yorumu yapmak için erken değilmi daha bu haftalarda bebeklerin sırtlarında ödem oluyor internette araştırıyorum bu haftalarda yorum yapılamaz diyor
pamuksekeer nursima12 doktorunuza değiştirin bence kesinlikle haklısınız bu haftalarda asla böyle bir yorum yapılmaz ki böyle bir şüphen varsa doğru zamanı beklersin maalesef bazı doktorlar hamilelelerin halinden anlamıyor ama mutlaka değiştirin
smkrky nursima12 Bence de çok erken ama bana haftasında bile bir doktor sınırda demişti, farklı doktor aynı gün normal ölçtü yani olabiliyor böyle şeyler endişelenmeyin tek başına ense kalınlığı anlam ifade etmiyor zaten fetal dna yaptıracakmışsınız
blnmyld nursima12 Doktorunuzu değiştirin bence daha bebek gelişimini bile tam olarak tamamlamamış oluyor bu haftalarda bana 12. Haftada baktı normaldi yani 12. Haftayı bekleyin ikili tarama yaptırın bence hemen kötü düşünmeyin 🌸
nursima12 dogayerebakan yaptırmayı düşünüyoruz zaten ama sadece çok strese girdim ve herkes boşa stres yaptığımı söylüyor bu haftalarda yorum yapmak bile doğru değil diyolar
nursima12 pamuksekeer ben aşırı derecede korktum internetten araştırdım bu haftalarda bebeklerin arkası bile tam oluşmuyormuş arkalarında ödem vs de olabiliyormuş
blnmyld nursima12 Allah sizden razı olsun 🌸 inşallah sağlıklı olduğu haberini de burada alırız, Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️