mumoftwins Muşta yasıyorum özel hastanede hangi doktoru önerirsiniz tatvan can hastanesi de olabilir muş şifa da olabilir lütfen bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım var arkadaslar
Htcmommyy2125 mumoftwins Tatvan can hastanesinde Salih beyi çok beğeniyorlar. Maşallah beyde iyiydi. Ama fiyatlar çok yüksek
sevimlipandahii mumoftwins şifa da emine Dinçer diye bi doktor varmis ilk başta bize yakin ilçede de görev yapıyordu ben gidemedim gitmek istedgimde şansa oda özele gitmiş diye duydum Ona bi bak derim
zehrakotan049 mumoftwins ben devlet hastanesine gidiyorum cahit hocaya aşırı iyi bi doktor kendisi gün verip kaşeletip çağırıyo randevuyla falanda uğraşmıyorum devlet hastanesi için çok çok iyi bir doktor diğer doktorlar hakkında bi bilgim yok maalesef
zehrakotan049 mumoftwins ama eğer salih hoca hala can hastanesindeyse kesinlikle öneririm ikinci kızımda ona bi kaç defa gitmiştim çok iyi bi doktor
Htcmommyy2125 mumoftwins en son 4 ay önce filan gitmiştim. Muayene 2700 dü. Normal doğum 60 demişlerdi. En son birisi burda 80 küsür yazmıştı. Ondan sonrada gitmedim hiç