elfcandir Yüz üstü uyuyan biriyim 2.5 aylık hamileyim bazen uykuda unutup yüz üstü uyuyorum hamile yastığı alıp artık yan yatmayı planlıyorum göğüs bölgem iri 3 yastıkla yattığımda bile rahat edemiyorum hangi yastığı önerirsiniz ? 💕🌸
dgngr elfcandir 2,5 aylıkken sorun olucağını sanmıyorum. Basur yastıklarına bak istersen. Hamile yastığı çok yumuşak ve güçsüz olduğu için ezilir yüksek kalmaz
3kedili2bebekli elfcandir 3 sene önce almıştım şimdi hamileyim yine kullanıyorum şu büyük U yastıklar var ya onlardan almıştım uygun fiyatlı bir şeydi cok memnun kaldım tepe tepe kullandım 😂
aslhnkrts9 elfcandir e ebebekten iki yanı dolgulu , ortası cırt cırtlı ortası boş olan modelden almıştım aşırı rahat ettim doğum yaptım 2 yıl oluyo hala onu kullanıyorum 😁 daha rahat uyuyorum öyle tavsiye ederim
clementine16 elfcandir e bebekte u şeklinde bir yastık var 17-18. Haftalarda bel ağrım başlayınca sık uyanmamdan ötürü almıştık o günden beri onunla sarılarak uyuyorum ben çok seviyorum 🙏🏼
elfcandir 3kedili2bebekli Markasını bilemedim bundan almak istiyorum aslında ama yorumlar çok iyi değildi kendim mi yaptırsam diyorum 🥹🌸
3kedili2bebekli elfcandir siz bilirsiniz yani ben öylesine bir şey almıştım çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum markasını falan ve basbaya en uygun olanını almıştım kötüyse iade ederim diye baya iyi çıktı taş gibi de lohusalıkta bile kullandım rahat oturmak için 😂