nazife81 normalde eşim bana yardımcı olur elinden geldiğince ben memlekete gidecem aşimin ailesi kabul etmedi bende kestim biletimi ne olduysa ondan sonra oldu aile laf sokmaktan başka bişey yapmıyor eşim yardım eder ailesi öyle dediler eşimden bebeği alınca onun da kafasına girdi işte bnm eşim çok çabuk dolduruşa geliyor maalesef yoksa bnm ilk gebelik düşük oldu eşimin ailesi teyzeleri akrabaları hepimiz aynı mahalledeyiz kimse gelmedi evde eşim varidyalı çalışırdı yanımda dururdu ben acı çekerken 2 dk uyumadı benle beraber oturdu bişey yapamasa da olsun yanında durayım dedi evde tekim diye beni iş yerine götürdü gece yarısına kadar ben onu bekledim mecburiyetten evde durunca o rahat etmiyordu çünkü aşırı zor bir dönemdi o da aklı kalıyordu gözünün önüne aldı hamileliğimde sonlara yakın sancılarım başladı eşim sabah 5 de işten geldi eve girmeden hastaneye gittik adam sandalyede hastane köşelerinde uyuya kalıyordu akşam 5 e kadar sürdü eve geldik o beni bırakıp tekrar işe gitti ama işte annesi ablası teyzeleri aşırı kafasına girip eve yolluyor kendine getirene kadar illellah ediyorum Kur’an yoksa eşim çok merhametli insandır ailesi yüzünden böyle oldu yok o kadın işi yapma etme kim yardım etmiş sende edesin diye diye adam öyle oldu he arada yardım eder annesi ablası arasın biter öyle bir sıkıntı işte