Sevgi0635 Kızlar suyum fazlaymış bu durumu yaşayan varmı aranızda ve nasıl geçirdiniz bana da söylermisiniz
Keziban Sevgi0635 bende de öyle şeker talibi yapılacak ama şekerim yok tahminimce bir beslenme listesi veriyorlarmış ona uyunca düzeliyormuş ben de dün post açtım orda öyle yazmışlar sayfama bakın isterseniz
beyzzsenturkkk Sevgi0635 13den beri yüksekti 30da düzeldi. diyet yaptım şeker hamurişi kestim şekerim yoktu suyum fazlaydı diyetle düzeldi
tahamommy Sevgi0635 benim doğum yapana kadar düzelmedi, ama şekerim yok evde şeker takibi yapıp yediklerime bi süre dikkat ettim, genetikte olabiliyormuş, hamurişi tatlı ve meyve bunları kesmen gerekiyor bir süre
Selim_Alparslan Sevgi0635 Iki gebelikte de fazlaydı gebelik şekerim de yoktu ama ben aşırı meyve yiyordum birde meyve suyu sıkıp içiyordum sanırım ondan dolayı fazla çıkıyordu 🧚♀️
gfc02 Selim_Alparslan peki herhangi bir sıkıntı olmadı dimi erken doğum vs gibi yada siz diyet yaptinizmi su fazlalığı için ve kaçıncı haftada doğum yaptınız
Sevgi0635 Bana erken doğum riskinin olacağını söyledi erken doğum olabilir dedi şeker takibi falan istemedi ama Sadece erken doğum olur dedi
gfc02 Selim_Alparslan çok şükür inşallah benimde bir sıkıntı çıkmaz şuan 30 hafta 3 günlüğüz suyum sınırda 24 dedi doktor diyet felan da vermedi biraz korkuyorum bende erken doğum felan olur diye
Selim_Alparslan gfc02 korkma kuzum Allahin izniyle bir sey olmaz ama sen yinede dikkat et kusum ben dikkat ediyordum suyum falan düzelmişti