Karahisari 2.gebelik 34+1 hafta olduk çantamız daha hazır değil. Siz ne zaman hazırladınız ya da hazır mı? Kıyafetleri yıkamaya başladım bugün bir makine daha yıkayacağım sonra hazırlarım inşallah 😂 hep her şeyi son ana bırakıyorum.
ikiemanetinannesi Karahisari kolay gelsin😍 ben 28. Haftada yıkadım 30 oldum. Bi önceki hamileliğimde de 24 de yapmıştım içime doğmuş gibi. 34 de doğum oldu çünkü. Ama yşne de ideal bi zaman 34 falan .be bu sefer oğlum daha küçük diye erken yaptım bide ağrılarım oluyo fazla ayakta kalınca daha da ağırlaşmadan yıkadım ütüledim bi çantaya yerleştirme kaldı .
sarilale123 Karahisari ben ilkinde ne olur ne olmaz sıkıntılı diye doktor hazır olsun demişti 30 da herşeyim hazırdı. Şimdi abiden kalanları yıkadım sadece. Herşeye üşeniyorum. Sona kalacak sizin gibi galiba 😁
zuloss Karahisari bende 33 haftalığım başladım yavaştan yıkamaya çünkü hem çalışıyorum hem 3 yaşında kızım var birde bu gebeliğimde ağrılarım da çok oluyor son haftalara bırakmak istemiyorum. Kızımda da bu hafta aralığında yıkamıştım 37. Hafta da çantamı yapmıştım ama bunda o kadar beklemem
Karahisari ikiemanetinannesi aynı ben de sizin gibi ağırlaştım ve ayakta kalmak ciddi yormaya başladı bikaç gündür özellikle bunu fatkedince biraz geç kaldım galiba dedim. Bari yıkayayım da hiç olmazsa çantaya koyması kalsın. kızım var benim de 20 aylık hemen bi anda yapıp bitiremiyorum işleri..
mltmmma 34+6 daha hiç bişeyini hazırlamadım önce temizlik yapıyım sonra onları hazırlayım diye yarına kadar erteledim daha yapmazdım da eşim artık başlayalım diye izin almış 😂
Karahisari mltmmma 😂 ay ne güzel olmuş. Ben de önce temizlik yapayım da sonra bu işe girişeyim diye düşündüm aslında ama temizliği de yapamadım bir türlü ufak tadilat işleri girdi araya. Baktım ki temizlik daha ertelenecek başladım artık
Karahisari sarilale123 ben ilkte de galiba bu haftalarda yıkayıp hazırlamıştım ama çantayı tamamen hazırlayıp kapatmam 36-37yi bulduydu. Bu sefer daha ağır hissediyorum ama bi de kızım sık sık kucağımda olunca çok durmaz erken doğururmuşum gibi hissetmeye başladım bu hafta tamamlıcak gibiyim bakalım 😁
ikiemanetinannesi Karahisari Allah bağışlasın. Evet evde bi bebek daha olunca zorlaşıyor herşey. Yavaş yavaş yapın çanta hazır olsun da temizlik zaten nankör ya yapıyorsun yine aynı yine aynı😅
Karahisari ikiemanetinannesi 😂 haklısınız valla. Bi de şimdi her şeyi kendim yapıcam kendim yiyicem durumları başladı benimkinde sürekli ortalık batıyor 🥲🥲
ikiemanetinannesi Karahisari evet bizim evde de durumlar aynı😬 ha birde ben yıkadıklarımı ütülerken hepsini tek tek denedi bebi diyip🥹 bunlar kardeşinin senindi şimdi o giyecek dedim eldivenlere kadar taktı. Aklınızda bulunsun sizinki de yapabilir 😂 tatlış kıskançlıklar meraklar. Olmadığını görünce de ayyy diye üzüldü bende sana kardeşin yenisini alacak getirecek dedim
Karahisari zuloss ben de yıkadım bitirdim bugün çantalamaya başlıyorum bir iki güne bitiririm herhalde
Karahisari ikiemanetinannesi 😂🥹 şu an kardeşinin, bebişin deyince öyle kıskançlık belirtisi göstermiyor ama alıp giymek istedi katladıklarımı bozmaya geldi dün ütülerken😁
semahayall Karahisari 31+5 im , ilki erken doğum olduğu için ben erken hazırladım , bir de bence erkem hazırlamak her türlü iyi ya , şu an bile fazlasıyla ağırlaşmış ve yorgun hissediyorum , kolay gelsin size de