denizali21 Ayın 7 sine anca randevu bulabildim perinatolojiye ama 7sinde gittiğimde 24+2 gibi civarı oluyorum yinede bakar larmi bazıları 24 haftadan sonra bakılmıyor deniyor
gkkyy denizali21 ikili test mi acaba bana da doktor 2 haftaya git dedi benim bebeğim 8 haftalık şu an
canan_0134 denizali21 ideal hafta aralığı 22-24 haftalar . Sizde 24. Haftada gitmiş olacaksınız geç değil yani rahat olun 😊
bbaskal denizali21 Genelde 22 ya da 23 e kadar bakılıyor ama bilemiyorum randevuyu o tarihe bulduysan belki bakarlar hastaneye sorman lazım 18-23 arası denilmişti bana da o yüzden ben 21 de yaptırdım
Keziban denizali21 Perinatoloji detaylı ultrason yapmıyor Antenatel Polikliniği’nden randevu almanız lazım. Ben de Perinatoloji takipliyim riskli gebelik olduğu için doktor ekstra o polikliniğe de bakılması lazım diyor siz yine de bir sorarsınız
denizali21 bbaskal evet gerçekten öyle Sultangazi de oturuyorum ama her yere baktım Anadolu tarafı Avrupa tarafı bir türlü hiç bir hastane de randevu yakalayamadim
denizali21 Keziban burda Sultangazi de perinatoloji de yapılıyor dendi detaylı ama gidince bakicam artik