momynurr Gebeliğimin başından bu yana ekşi tuzlu yiyorum Kese yus yuvarlak Çin takvimi kız diyordu Bugün öğrendim ki bi oğluşum olcaaaak 😍💙
esmacuk momynurr hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza kaçıncı haftada öğrenmiş oldunuz bana da dokto 12.haftamda erkeğe benziyor dedi ama net konuşmadığı için kesin oğlum olacak diyemiyorum 🥲
momynurr esmacuk ben cinsiyet için beklemeyi tercih ettim açıkçası kesin olsun istedim 17.haftada öğrendim
esmacuk momynurr ondan önce hiçbir tahminde bulunmadı mı doktorunuz peki Bende sormadım aslında daha ben sormadan hem de devlet hastanesi doktoru kendisi dedi erkeğe benziyor diye
momynurr esmacuk 12.haftada tahmin edebilirim dedi aslında ama etrafımda cinsiyet değişen çok duyum aldım o durumu yaşamak istemediğim için beklemeyi tercih ettim İnşallah gönlünüzden geçen olur 🤲🏻
esmacuk momynurr teşekkür ederim şuan 16 haftalık aslında bu hafta gidecektim ama randevu bulamadım haftaya gideceğim 17.hafta olacak artık kesinleşir diye düşünüyorum 🥰
esmacuk momynurr bu benim ikinci hamileliğim bir kızım var kızımdaki hamileliğime göre çok daha rahat bir hamilelik geçirdiğin için erkek hissediyordum bende doktor da erkeğe benziyor deyince hepten öyle hissetmeye başladım ☺️