Burda bende isterdim pozitif dogum hikayemi yazmak ama yari pozitif yarı negatif bi hikayem oldu 20 nisan sabah son nst gittim sancim çıkınca doguma alinma kararı cıkdı doktordan izin alip eve gelip hazırlanıp hastaneye gittik hemeen hazırlanıldim kan vs alındı doktorum çoğu kanımı istememis o sebebden neyse saat 2 de ameliyata alınma karari geldi kronik hastalığımdan dolayı genel anestezi istedim riske atmama amacli buraya kadar hersey çok güzeldi saat 3 de ayiltimdim ve odama doğru götüruldum bebegim 3 saat kadar kuveze konuldu hava verildi sonrasinda geldi yanima esas negatif hikaye burda basliyor hemşireler 8 kez gelip karnıma bastirmalari pihti cikarmak icin en son bastirmalarinda çığlık çığlığa kaldım ve nabzım tansiyonum uçtu 8 kez nedir be mahvettiler resmen herkes 1 kez yapılmış diyordu resmen beni mahvetmisdi bu by durum saatlerce kendime gelemedim bu sebebden her hemsire yanima gelmesinde korkudan nabzim uçtu 21 nisan da saat 3 de eve gönderildim şükür daha iyiyim ama ağrılarım devam ediyor sadece beni mahveden 8 kez bastirilmasiydi onun dışında herşey güzeldi her birinize kolay dogumlar dilerim 🥰