masal_2 Kızlar doktor üç çizgi var gibi dedi ama netleştirmek için haftaya çarşambaya tekrar randevu verdi kız gibi dedi bide siz bakar mısnız 🌸
esmacuk masal_2 yapay zeka da böyle söyledi Üstteki karede nub net değil ama çok yukarı kalkık görünmüyor Daha çok paralele yakın gibi 👉 Bu yüzden bu tarz tahminlere göre: kız ihtimali daha ağır basıyor diyebiliri
masal_2 esmacuk daha önce post açmıştım o zaman çoğunluk erkek demişti benimde gönlümden geçen erkekti açıkçası doktor ikilemde kalınca bende kaldım 😊
esmacuk masal_2 yani şimdi baktım bende açtığınız diğer postlara onlarda çok net bir bacak arası görüntüsü yok bunda daha bariz duruyor diğer arkadaşlar da yorum yapsın ama bu fotoğrafa göre kız gibi duruyor Gönlünüze göre olsun inşallah 🥰
masal_2 ciceki teşekkür ederim ☺️ başta kız diyip de erkeğe dönen çok olmuş yada üç çizgiyi görüp de erkek olan çok çıkmış postlar da bile denk geliyor insan emin olmak istiyorum o yüzden 😊
esmacuk masal_2 gönlünüze göre olsun inşallah tam kesin detaylıda belli olur çünkü orada daha çok ayrıntılı bakıyorlar
esmacuk duygu2772 ben aslında anlamam ya bana sordunuz ama erkek geçti içimden sadece bacak arası tam görünmüyor