prensannesi1661 doktorum bugün nts istedi ve bana şakır şakır sancıların var dedi yatış yapicakdi ama alttan muayne etti rahim ağzı kapalı suanlik yapmayalım ama agrın olursa acilden gel yatis yapalım dedi eve geldim adet olucak gibi bel agrım ve sadece sol kasigimda agrım var kaynanamla yasıyorum kaynanam son ayların normal hastaneye gitsende or da bişey yapmazlar aynı sancıyı çekersin falan diyor ne yapicam bilmiyorum kızlar bunlar normal mi hiç halim yok bişey yapasim yok ve sürekli idrarim geliyor ayağa kaliyorum yatıyorum geliyor 10 dakka da bir az yapıyorum bir de ama çok sıkışmış gibi hissediyorum lütfen benim gibi olan var mı yardımcı olun
AlyaSu prensannesi1661 canım sen kimseyi dinleme doktora git sağlık ihmale gelmez her beden gebeliği farklı geçirir önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı
prensannesi1661 Zhrcls doktoruma adet olucak gibi agrım oluyor dedim eğer öyle olursa hafta sonuda falan gel yatisini yapalım demişti
Elinsmom Ben 2 haftadır bu durumdayım canım. Bel, kasık ağrıları, idrara çıkma, hatta az az suyum da geliyo ama kaynanam da senin kaynananın kafasında, doktorum zaten daha alem. Ne zaman duvara tırmanacak kadar ağrın olursa, ya da suyun tam şırıl şırıl gelirse o zaman gel dedi
prensannesi1661 Elinsmom kaynanam da öyle diyor bir de aynı evde yaşıyoruz inan bazen ölmek istiyorum
Elinsmom prensannesi1661 aynı durumdayız desene😄😄 merak etme canım benim 30 haftamdan başlamıştı kasık ağrılarım bel ağrılarım ama 2 haftadır biraz daha arttı, şu an 40 olacak daha gelmek bilmiyo.. İnşallah sağ salim alırsın kucağına🙏🏻