Milaasss 33 haftalık hamişler burada mı ne durumdasınız 🥰benimki kafa atıyor dirsek atıyor 😂😂😂kramplar ağrılar karnım patlayacak gibi
sema16 Milaasss benimde aynı canım göğüslerimin altında hissediyorum hep hareketlerini kaburgam çok ağrıyor seninde öyle mi oluyor
Mert_annesi Milaasss Bugun 33. Haftaya girdik canimm. Bazen cok hareketleyim bazen cok halsiz oluyorum. Ara ara kasilmalarim basladi . Dun cok iyiydim şimdi yatarak yazıyorum mesaji😊
Adencanan Milaasss bizde 33+2 yiz bizdede durumlar aynı bazen hareketleri başımı döndürüyor karnım dalgalanıyor. Bir yerde toplanıp karnım yumurta gibi bir taraf sivrileşiyor derim geriliyor. 😊
Sinemkarayakar sema16 brnim ole canim kaburgalarım batiyor sağ tarafa toplanıyor birden vuruyor bende 32 haftalığı ama benim bebegim ters makat gelişi
Haceryalcn Milaasss hamileliğim boyunca hiç kusmadım bende 33 e geliyorum koku hassisiyeti mide sıkışıklığıyla birlikte bulantı yeni çıkmaya başladı çok garip
Askimiz Hayir calişmiyorum odem oluşdu bu haftalarda birde mide bulantisi şukur iyiyiz problemimiz yox
Irmakdkm 33+3 olduk belim kalçama doğru çok acıyo küt küt ediyo hareketleri iyi maşallah bi kaç gün az hareketliydi şüküt bi sıkıntı yok doğumları nasıl düşünüyosunuz kızlar ???