Kayaaabebek Ankara bilkent şehir hastanesinde detaylı ultrosona giren var mı varsa da memnun kaldınız mı başka şehirden ona göre gelicem
sumus0638 Kayaaabebek Bebeği detaylı inceliyolar herşeyine bakıyolar ama sana göstermiyolar gösteren diyenlerde var ama bana denk gelen doktor göstermedi Fotograf falanda vermedi verenler varmış ama
cimcirikdoguruyor Kayaaabebek ben geçen hafta yaptırdım gayet de güzeldi perinatolog çok güzel ilgilendi sağolsun sadece fotoğraf vermedi ama en son yüzünü gösterip ayrıntılı olarak anlattı
eysac Kayaaabebek usg 2 hariç hangisi varsa ona randevu iste. Yazık birde başka şehirden geleceksin boşu boşuna gelmiş olma. Usg 2 de ki 7-8 dakikadan daha uzun bakmıyor, ekrana bakmana izin vermiyor ters biri.
060436 Kayaaabebek herşeyi detaylı anlatılar sadece bebeği göstermediler en son fotoğrafını çok net bir şekilde çekilmiş olanın verdi.
sumus0638 Kayaaabebek şöle kaç haftalık hamilesin bilmiyorum ama en son 22haftafa son diye biliyorum detaylı ben 18 haftalık gittiğimde detaylı için randevu aldın mı dedi bende hayır dedim onlar bilgisayardan istem atıyorlarmış sonra tekrar giriş yaptırdım onlar gününü sölüyolar
sati2211_ cimcirikdoguruyor hangi doktordu acaba kadin dogum istem açıyor bizde o dontora randevu alıp gidiyoruz ve o dontorda tarihmi veriyor bize
bsrelif Bacım şehir dışından gelicem diyorsun da randevuyu 2 aydan önce veriyorlar nasıl alıcaksın ? En az 1 kere de poliklinikte randevu alıp kaydının olması da lazım
sumus0638 Kayaaabebek 2 3hagta sonrasına verirler bana öle yapmışlardı ama belki benim 3lü test riskli çıkmıştı onun için erkene vermiş olabilirler dene şansını bi hangi doktora gideceksin
sati2211_ 060436 normal doktorunuzdan memnunsaniz ve bilkentteyse onuda ogrenmek isterim perinatolojiyide
060436 sati2211_ kendi doktorumdan çok memnunum detaycı ve hiç asistanlarına bırakmaz bu işi kendi her zaman muane yapar Necati hançerilioğlu ismi perinatoloji doktoru bayandi ismini hatırlamıyorum maalesef