gizemce1 Arkadaşlar 6+5iz. Bir hafta 10 gündür üzerimde öyle bir yorgunluk halsizlik var ki anlatamam. İştahım da yok zorla yiyorum. Bu süreç ne zaman geçer? Bu süreci en kolay nasıl atlatırım?
Rosegold gizemce1 ilk trimester hayata tutunma süreci bence. Baygın bitkin uykulu iştahsız bulantılı geçiyor benim için de ikinci trimestera kadar direnmeye devam 🤲
Keziban gizemce1 30. Haftamdayım aynı sizin gibiydim 15. Haftada biraz biraz toparlandım ama iştahsızlık 17. Hafta gibi geçti ağızda iğrenç bir acı tat olayı var ki 20. Haftadan sonra azaldı inşallah sizde bu kadar uzun sürmez
gizemce1 Keziban ay evet o acı tat var çok fena. Allahım herkese kolay su gibi geçen hamilelik nasip etsin 🥺
cuteregina Ya ben şu an 6+3 hani adet olacakmış gibi hisler dışında hiçbir belirtim yok acaba çok mu erken bazen acaba çok geç döllenme mi oldu böyle belirti olmuyor diyorum ama beta değerlerim iyi cuma günü de doktora gideceğim belirti yaşamamak da kötü biraz
suprizM cuteregina 5+6 bnmde dediginiz gibi adet olacakmış gibi his birde akıntım herkeste farklı oluyor sanırım
gizemce1 cuteregina geç de döllenmiş olabilir ama herkeste belirti olacak diye bir şey yok umarım sağlıcakla kolay bir hamilelik geçirirsiniz tadını çıkarın🌸
cuteregina suprizM doktora gittiniz mi peki yani kese ya da bebek için bir de son adet tarihinize göre mi bu hafta
minikkalp_12 gizemce1 Allah yardımcınız olsun ilk haftalar gerçekten çok zor ama 2.tramester da geçiyor merak etmeyin biraz sabır 🤲🏻
suprizM cuteregina 12 mart son adet gittim dontora gecen hafta kese göründü haftaya Çarşamba gidicem tkrr
merve_tp gizemce1 çok normal canım 21+4’üm hala halsizlik devam ediyor. Ama 13. Haftada azaldı da hala devam bütün gün uyuyabilirim.
zeyzeynur gizemce1 valla beklemekten başka çaren yok bacım ben kaç pazardır dışarı çıkamıyorum mide bulantısından halsizlikten dolayı oysaki haftasonu olsada bi çıkıp hava alsam diyodum son pazar çıktım biraz enerjim var gibiydi oh be dedim
miracsevim gizemce1 ilk 10 hafta maalesef hormonlardan dolayı bedenimiz çok değişik ve bitkin. Üzülme tek değilsin bi kaç haftaya geçer.
Hazelee suprizM At Ayy benim de 12 Mart.Bebisler eş zamanlı😄Kese göründü haftaya gel bebeği görelim dedi
busrasya2334 gizemce1 canım çok normal tüm vücudun her bir hücren şuan bebişe çalışıyor ilk aylar o gizden halsizlik uyku hali çok olur bol bol dinlen geçecek ikinci trimesterda