90931524 Burada doğum yapan var mı? Süreç nasıldı, hastane, odalar, ebe ve hemşireler vs. Bilgi verebilir misiniz?
neslihaner 90931524 doğum yapmadım ama geçen mecburiyetten dahiliyeye gittim . Bu kadar berbat bi hastane daha yok sanki Hindistan devlet hastanesi . Randevu sistemi düzgün işlemiyor . Sonuç göstermek için insanlar kapının önünde bekliyor direk içeri dalıyorlar . Önüne gelen giriş yaptırıp sıraya geçip beklemeye başlıyor . Doktorlar çıldırmış eli ayağı titriyordu yazık kadının . Ekranları çalışmıyor eski usul isim sesleniyorlar . Araya 10 tane sonuç gösterenler giriyor . Randevu almama rağmen rezil oldum. Hiç tavsiye etmem o hastaneyi . Kadın doğumunu bilmiyorum ama hastane kötü
90931524 Önceki sezeryan doğumum berbat geçti malesef, çok stresliyim o yüzden. O hastaneye aile dostumuzun kızı (güvendiğim biri) kadın doğum uzmanı tanıdığımızın tayini çıktı. Hiç gitmemiştim oraya. Ama kardeşimin sezaryen doğumunuda (başka hastanede) o yapmıştı. Onun için gitmek istedim ama hastaneyide merak etmiştim 🥺 cevap verdiğiniz için teşekkürler