ahuazun kızlar 25. haftadayım alt karnımda ağrı var sabah oldu bide akşama doğru böyle gaz varmış gibi bi his ama ağrı yani aslında, normal mi bunlar
beyzagurbuzz ahuazun Rahim büyüyor, bebiş büyüyor ondandır büyük ihtimalle 😇❤️ O değilse de ağır bir şey yediysen gaz yapmıştır.
gozdeguzel ahuazun benimde geçen sabah kasıklarımda bıçak saplantısıyla uyandım sonra wc ye oturdum gazmış baya birikmiş gazdan sonra rahatladım
060436 ahuazun idral tahlili ayrı kültürü ayrı kültür daha detaylı benimde öyle olduğu için söyledim tahlil temizdi gittikçe kötü oldum kültürde enfeksiyon çıktı
annecee35 Ben de 26 haftadayım dün karnım aşırı ağrıyor du hem içerden hem dışarıdan o gün bulgur yemiştim o beni maffetti bide çatlaklarım oluşmaya başlamış oda acıtıyor beni
damla6565 060436 evet benimde tahlilim temiz kültürümde enfeksiyon çıkıyor sürekli 😪ne yapıcam hiç bilmiyorum antibiyotik te fayda vermiyor artık
060436 damla6565 ben hastaneye yatmak zorunda kaldım damardan ilaç verildi çok şükür şuan daha iyim doktor eve vereceğim ilaç yetersiz gelir demişti yatış verdi bunun için
Oozzggee1 Sakın çiğ köfte yemeyin kızlar bende dün öyleydim aşırı kötü yaptı ağrı mı dersin gaz mı üşütme sancısı gibi
gizemm65 060436 ay bende diyorum bugün niye böyleyim allahım ağlayacaktım nerdese erken doğuma akdar gitti aklım sabahtan beri burada geziyorum olabilir ya doğr