annekiz6141 azra01 benım rahmetlı kayınpeder, bekar kaynım, annem renkli gözlü onlar esım ela gözlü abımde ela gözlü yanı aslında renkli göz ıkı aile genınde de var 😂 kızım şuan kumralımsı sacları sarı kahve tonlarında 😂 bakalım bu bebe nasıl olucak 😂🙊
azra01 annekiz6141 belli olmuyor canim biri esmer biri sarışın olabiliyor ben hic yesil göz olacağını tahmin etmedim babamın gozu yesil 5 kardeşiz 5 imizinde kahverengi ablamın 4 oğlu oldu onlarda kahverengi benim kiza nasip oldu yesil göz 😂🥹
cananakdag1 mervekalkann O değilde ben fotograf yüklemeyi başaramadım nasıl yapıcaz happy mom profil resmini
mervekalkann cananakdag1 soldaki üç çizgiden profilinize girip profil fotoğrafınızın üzerine tıkladığınızda kalem işareti çıkıyor karşıya yükle ye basıp o şekilde galerinizden fotoğrafınızı seçip profilinize yükleyebilirsiniz.
bsr18_ mervekalkann ay ben bu sitelere hiç güvenemiyorum daha doğrusu yapay zeka bana göre değil. Daha hiçbir böyle seye resim atıp çocuğumun vs resimlerini atmadım doğru bulmuyorum. Yapanlara saygı duyuyorum😊🧡