mervekalkann “Bir gün gelecekteki bebeğimizi hayal ederken… şimdi onu görebilmek mümkün 💛 Anne ve baba fotoğrafıyla bebeğini tahmin et.” 🫶🏻 iPhone için Tıklayınız 👈 Android için Tıklayınız 👈
babyou mervekalkann yaa çok güzel bende hemen denedim 6 ay ve 2 yaş hali 💕 Başka uygulamadan da denemiştim ama hiç alakası yoktu burada gerçekten eşime ve bana benziyor 😍
mervekalkann sarilale123 Hangi işletim sistemini kullanıyorsanız yukarıdaki paylaşımımda link uzantıları var oradan uygulamaya erişim sağlayıp deneyebilirsiniz 🌸
dilaradoyan mervekalkann ay kızlarımın büyümüş halini denedim bende. Bu kadar büyüyecekler mi gerçekten 😢
mervekalkann kryln_ @haticecankut forum içerisine fotoğraf mı yükleyemiyorsunuz yoksa fotoğraf uygulaması için mi soruyorsunuz ona göre yardımcı olayım adım adım. 🌸
nazzznnn Aaa bunee hepimizin bebişi çok tatlııı allah sağlıklı huzurlu omur geçirmeyi nasip etsin nn insallajhh
mervekalkann kryln_ Canımız Annemiz, Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden “Resim Yükle” kutucuğundan yükleyebilir veya https://mutluresim.com adresine fotoğrafınızı yükleyip “Kopyala” kısmından bağlantıyı alarak yorum olarak paylaşabilirsiniz. 💜
Daisy_0 mervekalkann kızımın küçüklüğünü attım doğru mu diye farklı çocuk çıktı alakası yok böyle olmicak 😂