gamzebati Sizde durumlar ne son 49 gün doğuma, ama bebeğim iki hafta önden gittiği için 13 Mayıs’tan sonra her an bekle dedi doktor şu an baş geliş’le normal doğum gözüküyor yani. Çok korkuyorum uyuyamıyorum geceleri
busra241_ gamzebati ben de 29 haftalık 3 gebeliğim olmasına rağmen çok korkuyorum normal doğum benim. Allah yardımcın olsun canım tek nefeste doğurursun inşallah.
habibeglll gamzebati merhaba, bende 33 haftamdayım ama aynı şekilde erken gidiyor, bu durumda doğum da erken mi olur acaba bilginiz var mı. Korkular bende de başladı aynı şekilde
beyzzsenturkkk gamzebati hamile kalırken doğuracağımızı bile bile hamile kaldık diye düşünüyorum korku sonucu değiştirmiyor🙃
gamzebati busra241_ amin gerçekten sağlıkla alalım kucaklarımıza sizin 3. Olmasına rağmen korkuyorsunuz valla doğum kolay bisey değil🥹
gamzebati habibeglll merhaba benim doktorum 13 mayıstan sonra her şeye hazırlıklı ol diyor 36. Haftaya denk geliyor. Normal doğum gözüküyor dedi suyu da fazlaymış bebeğimin. Yani açıkçası ne olacağımız hiç belli değil
byznrgkcn Benim son adet tarihi başlangıcım 20 Ağustos fakat doktor ölçümlere göre 3 eylülü baz alıyor yani satıma göre tahmini doğum 27mayısken doktor ölçümlerine göre tahmini 10 Haziran çıkıyor Bende çok merak ediyorum ne zaman geleceğini 🥲
busra241_ gamzebati aynen valla öyle, insan ne yaşayacağını biliyor artık bu yüzden daha çok korku oluyor
habibeglll gamzebati bana da 2 Haziran gibi dedi ama önden gittiği için öyle söyledi sanırım normalde 16 Haziran gözüküyor. Kafam çok karıştı açıkçası
ikibebeklioluyorum gamzebati hiç sıkıntıya düşme valla bir avazda gelsin inşallah ben de 33+5 im ikinci sezeryan olacak bu da🤣
ikibebeklioluyorum gamzebati korku yok canım ikinci olacak benim zaten🤣 39 gibi olsun diyeceğim bu defa ilkini de 39+4 de dogurdum
gamzebati busra241_ ne yaşayacağını bilmemek de kötü bilmekten iyi anlayacağın kötünün iyisi ben suan 🤣
ikibebeklioluyorum gamzebati bir hafta biraz agrı sızı acı oluyor sonra geçiyor canım öyle çok büyütülecek bir acısı yok tabi bana göre öyle digelerini bilmiyorum acı eşiğim yüksektir. Zaten sonra zaman o kadar gızlı geçiyor ki
busra241_ gamzebati evet iki şekilde de kötü 🤣 Bide benm 1 buçuk yıldır yıldır panik atağım var. Önce den yoktu. Şimdi De aklıma geldikçe fenalaşıyorm 🤕 doktorumla konuştum sezeryan istiyorum diye o da iki tane normal yapmışsın bunu da yaparsın dedi korkma falan ben de o zaman panik atağım yoktu dedim hiç oralı olmadı konuşmadı ama bir dahaki kontrolünde yine söyleyeceğim
gamzebati ikibebeklioluyorum elbette geçici süreç bunca insan kaç tane doğum yapmış bizde atlatacağız elbet zor olacak ama Rabbim güç versin bize