hnf1234 2 saattir filan karnım ağrıyor,nstde de bişey çıkmadı. Böyle bi durum yaşayan var mı?neden oluyo olabilir
beyzagurbuzz hnf1234 Ben de 36+5 teyim, bende de kasıklarımda ağrı var, geçen hafta NST çekildi bişi çıkmadı. Bebişimiz büyüyor, baskı yapıyor ağrı ondan oluyor, endişelenmeyin ❤️
beyzagurbuzz hnf1234 Gaz olabilir mi? Maden suyu için yada ben rezene + papatya çayı içiyorum hem gaza iyi geliyor hem tuvalete çıkartıyor.
beyzagurbuzz hnf1234 NST de bir şey çıkmadı demişsin ama ağrı artıyor mu, vurup geçiyor mu. Ya yalancı sancı yada normal sancı da olabilir bu kadar şiddetliyse. Ağrılarını kontrol et gelip giden sancı gibiyse, yalnız da kalma bu gece. Bebişin gelesi gelmiş olabilir gibime geldi biraz da 😇❤️
hnf1234 beyzagurbuzz diğer hamileliğimde hiçböyle şeyler yaşamadım ne zor iş rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🥰yarın sabah bi daha gidicem hastaneye
aurora6033 Geçen haftadan beri ben de aynı durumu yaşıyorum. Yalanci sancilar zaten ara ara oluyordu ama bu hafta 2 gün çektiğim sancılar çok uzun süreli ve çok şiddetlidir. İki günde de aynı şekilde 20 dk içerisinde ard arda 2 sancı çektim nefes bile aldırmadı, dedim bu sefer kesin doğuruyorum galiba. Acile gittim nst de hiçbir şey çıkmadı. Doktorumu bile inandıramadım o kadar şiddetli ağrı çektiğime. Açıklık falan da yokmuş henüz. Cuma günü tekrar kontrole gideceğiz bakalım. 37. Haftadayız bu arada biz de