Keziban Halamlar 30 + 2 haftamdayım suyum biraz fazlaymış gebelik şekeri de yok. Doktor erken doğma sebep olabilir takip edeceğiz dedi suyu fazla olup erken doğuran var mı
allyslife Keziban canım suyu arttırmamak için meyve / meyve suyu ve şekerli gıdaları tüketme, salataya havuç ekleme. Bunlar suyu arttırmaya destek olabiliyor
Keziban Burada geçmiş postlara baktım bir kaç kişi suyun fazlaydı ama normal haftamda dogurdum demiş yine de başından geçen birileri varsa sormak istedim
Keziban ozklay ay maşallah bunu duyduğuma çok sevindim çünkü ilk kızımı 40 + 6’da ikinci kızımı 40 + 3’te dogurdum yani bunun da uzun bir süre gitmesini Rabbimden diliyorum tabii sağlıklı hayırlı bir şekilde
ozklay Keziban Rabbim zamanında sağlıkla doğmayı, doğurmayı nasip etsin inşallah, iyi düşün iyi olsun her şey. Kendini strese sokma, senin stres olman yavrucagi da etkilemesin annesi 🌸 suyun normale de dönebilir ki, benim öyle oldu.
Keziban ozklay ayyy inanın ki stres yapmıyorum bu gebelikte sürekli bişeyler çıkardılar hepsi geçti bundan da geçeceğim inşallah
ozklay Mrh16 Ben şeker yüklemesi yaptırmak istemedim, açlık ve tokluk sekerime kandan baktilar bir sorun yoktu.
Keziban senos15 aslında bu gebelikte şeker tüketimim bayağı azdı son zamanlarda abartmıştım ondan kaynaklı olabilir
ozklay Keziban Orası öyle valla, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, yukarıda bir arkadaşın dediği gibi hamur işlerini, şekeri, meyveleri, suyu fazla tüketmeyin düzelir Allah’ın izniyle 🌸♥️
senos15 Keziban aynen benimde öyleydi inanılmaz ölçüsüz beslendim bebekte çok kilo aldı suyuda fazlalaştı bende hızlı kilo aldım o sebeple diyet yaptım şükürler olsun normale döndü
senos15 Keziban 22 detaylıda sınırda çıkmıştı 26 gittiğimde bayaa bir çoğalmıştı bende şeker yüklemesi yaptım diyet yaptım düzeldi 2 hafta sonra gittiğimde bebek sadece 200 gr almıştı normalde haftalık 400 gramın üzerindeydi suyumda dengelenmişti bir öncekine nazaran şimdi bebek 1 hafta ilerde suyumda normal ama diyeti bozmuyorum çok bazen sadece çok canım çekerse
Mrh16 ozklay sıvının fazla olmasina doktorunuz nediyo benimkini şekere bağladı sizinki nedenmis bu bı sorunmu
senos15 keleebeeekkk sabah kahvaltı 2 dilim kepek domates salatalık haş. Yumurta 1 adet 1 2 saat sonra kahve kuruyemiş öğlende salata tavuk çorba mutlaka yoğur ama porsiyonlar az her zamankinin yarısı ve ekmeği sadece kahvaltıda tam buğday olarak tüketiyorum aralarda açlık vs can sıkıntısı elma yada süt bazen 1 bardak çay şekersiz akşam yemeği sebze yemeği bulgur pilavı yoğurt mutlaka salata bol bazen balık bazen tavuk bazen köfte çorba mutlaka var bunlardan sıkılırsam arada makarna salata çok az ama porsiyonlar meyve olarak sadece elma diğerleri suyu artırıyor