halie Merhabalar 30+2 yiz bugün kontrolüm vardı bebeğimin kilosu 1500 Gr norml mi sanki az gbi geldi bian makat geliş dedi ilk dogumum normaldi eğer belirli haftaya kadar dönmezse sezeryan olur dedi tabi öncelik hayırlısı sizde durumlar ne
alinaaden halie normal bence benimki iki hafta önden gidiyor Buda sıkıntı 🙄 sizinki tam olması gereken
_Umayinannesi halie dün kontrol vardı 30. Haftaya girdik. 1545 ge 41 cm dedı doktor. Daha doğum pozisyonu almamış bebek. Doğuma kadar döner erken demişti.
orhismommmmmm halie 28 dan beri aynı Bebegım dönmuyor makat geliş 32 yiz dün gittim hala dönmemiş bende sezeryan düşünmedım hiç Nolcak bilmiyorum
halie _Umayinannesi umarım döner doğumdan korkuyorum ilkinde bilmiyordum şuan daha bilinçli olduğun için korku var bende
yrt halie benimde İlk doğumum normal hic aklımda yoktu sezeryan ihtimali üzüldüm acıkcası doktorumda henüz sezeryan demedi ama sağlık olsun son ana kadar bekliyoruz bakalım
halie orhismommmmmm hayırlısı olsun ikiniz içinde en sağlıklısı ne işe o olsun öncelik bebislerin sağlığı
karelll halie bende 30. Haftada gittiğimde makat gelişti 2 gün önce 32. Hafta da gittim baş geliş olmuştu dönmeye başlar sizinki de yavaş yavaş artık. Kilosu da gayet normal
halie karelll yani illa norml doğum oldsun demiyorum ama ilki normal olunca bunuda norml diye düşündüm hayırlısı ne ise o olsun
miniginannesi__ halie 25 te makata gelişti 29 da baş geliş olmuş döner inşallah merak etme zamanını bilir bebişler 🌸
Milenamavi 37+4um dun doktora gittim saf makat gelis doktor hic streste girme son gun bile dönebilir dedi.
yrt halie amin insallah hepimiz icin bugün kontrolde doktorum yine döner dedi umutsuz konusmadı 37 olduk bu arada
miniginannesi__ halie döner inşallah ya alsında hayırlısını istemek lazım hakkında en güzeli neyse o olsun 🌸