adelajda Kızlar çok şükür bu hafta kalp atışını duyduk doktor artık 3 hafta sonra gel dedi 3 hafta sonra çağırması normalmi sizin süreciniz nasıl geçiyor benim gibi ilk trimesterda olanların deneyimlerini merak ediyorum birde tüp bebek gebeliği benim
mirzam67 adelajda e ve t normal benide aynı şekilde çağırmıştı çünkü cinsiyet görebiliyorlaar ve ikili test yapıyorlar 12. Haftada Benim cinsiyeti gördü ama 2 hafta sonra daha net olur tekrar gel bakalım dedi Benim normal gebelik bu arada
svdbstn adelajda canım bende iki haftadır ger hafta gittim ufaktı kalbi net göremedik ilk gidişte kese derken bugün de gittim kalp net duymak için 7+6 dedi şikayetin olmazsa ayda bir gelebilirsin dedi
cuteregina adelajda kalp atışı ne zaman duydunuz acaba kese bebek ve kalp atışı haftalarınızı söyleyebilir misiniz ben cuma günü gideceğim 6 + 3 oluyorum sonra da tarihime göre bir de doktorlar sonda tarihine göre geç döllenme üç ya da dört günse çok dikkate alma son adet tarihi kaydediyorlar 3.04 günlük sapma önemli değil diyorlar yani ben 6 + 3 oluyorum umuyorum ki bebeği ve kalp atışını görebilirim
adelajda mirzam67 bende çok heyecanlıyım kuzum benim 7. Haftada kese boş dediler sonraki hafta bebek göründü ondan sonraki haftada kalp atışı miyomlarımda var inşallah sağ Salim kucağımıza almak nasip olur teşekkür ederim geri dönüşün için 🌸🌸
adelajda Susambebis yoktu canım ben 7. Haftada gittim kese boş dediler sonraki hafta gittim bebiş göründü 8. De 8+ 5 te gittim kalp atışı duyduk
Susambebis adelajda ben 7 adetime göre 6+3 keseye göre gittim boş gebelik dedi bi hafta daha bekleyelim alalım dendi . Sizin postunuz bana acaba beklemelimiyim dedirtiyor🥹 çok duygusalım bi kaç gündür pazartesi çağrıldım
adelajda Susambebis valla bende çok korkmuştum canım mucizelere inan rabbimden ümit kesilmez inşallah senin kesende doludur güzel haberlerini bekliyorum 🙏🙏
adelajda Susambebis dualarım seninle canım bence geç döllenme olabilir hiç umudunu kaybetme ben çok araştırdım olumsuz şeyleri çok taktım ama takma hiç kafana inşallah oluşmuştır bebişin 🙏🌸🌸
adelajda svdbstn yaa sevindim canım insan bu dönemde heyecanlı oluyor inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirip kucağımıza alırız bebişleri 🌸🌸
wind cuteregina canım ben 4+3 de keseyi gördüm 5+6 da da doktod kalp atışını gösterdi. Bebeğin bouutuna göre 6+5 ile uyumlu dedi
adelajda cuteregina ben 5. Haftada keseyi gördüm 7. Haftada kesem boştu 8. Haftada bebeği gördüm 8+6 da kalp atışını duydum canım
bah_ adelajda bnmde ara ara gidip geliyo yorgunluk çok var göğüs hassasiyeti bazen de hiç yok normal herhalde