ciceki cicek63 kese şekli daha toplu oluyor böyle öyle söylim de benim işde 11 haftalıkken erkek tahmin verdi 12 de yine erkek dedi değişmedi yani aynı belirtiler de ben bişey yaşamadım bulantı kusma hiç yaşamadım rahat geçiyor benim hamileliğim
cicek63 ciceki ciceki aaa evet gerçekten kızımda ovaldi kesemiz şuan daha toplu bir kese kızımda lavabo ile koridor arasında yaşıyordum şuan hiç birşey yok aşırı yemek yiyesim geliyor kuşbaşı kebap yiyesim geliyor hep sadece sabah ilk uyanınca hafif oluyor oda sanırım mide asidinden dolayıymis ama çok mide yanması yaşıyorum bakalım bizim ne çıkacak sizde sağlıkla alın kucağınıza 💙
ciceki cicek63 Teşekkür ederim sizde sağlıkla kucanıza alın sizinkide büyük ihtimal erkektir o zaman kaç haftalık sizin ki tahmin felan verdimi doktor benimde bu ara iştahim iyi ama aman aman öyle herşeyi yiyesim gelmiyor normal yiyorum yani canım ne istiyorsa çok şükür sadece mide bulantısı ve kusma hiç olmadı herkes de söylüyor bana maşallah senin ne rahat geçiyor felan diye ilk başta olmadı bu saatten sonra da olmaz olunca başta oluyor nasıl gidiyorsa öyle devam ediyor işde
cicek63 ciceki bende 8+3 üm canım küçük daha ama gerçekten öyle kızımda dört haftalıkken başladı doğuma gidene kadar devam etti çok berbattı ama şuan çok şükür çok rahatım
nazifeeeeeeeeee esrabozyigitt bende 5+2 de gittim beta 4.700 olmasına rağmen keseyi göremedi. Endişelenme geç döllenme vs olmuş olabilir hayırlısıyla göreceğiz inşallah keseyi 🌸
ciceki cicek63 kızlar biraz çektiriyor canım Ayn şükür halimize beterleri var belli olmuyor işde her hamilelik bir değil 🥰🥰🥰
tahamommy esrabozyigitt geç döllenme de olabilir ben 5+2 de görmüştüm ama betam daha yüksekti, 3 bin anca karından görünüyor
mavi343434 Arkadaşlarım selam dün keseyi vajinal muayene de gördüm , betam 2108dü. Doktor Progestan verdi sabah akşam olarak fitil şeklinde Ara ara pembe bazen kırmızı kanamam geliyor , hep diken üstündeyim
cigddm esrabozyigitt evet maşallah bebisimize Kasım ayjnda kürtaj olmuştum onda ise betam 157 idi gorundu bence beta ile ilgisi yok
cuteregina fatoss_ peki bebeğin boyutuyla haftannız uyumlu muydu bir de son adet tarihine göre haftannız uyumlu muydu ben son adet tarihine göre cuma günü randevum var 6 + 3 oluyorum ama tahminime göre üç ya da dört gün geç döllenme var bebeği görebilir miyim emin değilim
fatoss_ Son adet tarihime göre günü gününe denk canım haftama göre de ölçümleri iyi çıktı geçen hafta 6+0 da gitmiştim ultrasonda kalp ritimleri kan dolaşımları gözüküyordu başlamıştı fakat daha çok küçük ve güçsüz olduğu için duyabileceğimiz seviyede değildi bu yüzden cuma günü tekrar gideceğim ben de umarım ben sesini duyabilirim inşallah sen de bebeğini görürsün🤲🏻🌸