Merveee277 Otherozge imkansız neye kime göre imkansız gözünle görmüşsün hala imkansız diyolar çıldırıyorum ya😂 bende 19da hissettiğimden beri dışardan belli oluyo çünkü çok zayıfım seninkide olabilir neden olmasın yani
Otherozge Merveee277 şükür beni anlayanlar var 😂 bende zayıfım yani bende yanılıyomuyum diyorum evet erken diyorum ilk defa gördüğüm için bu kadar şaşırdım bende
Gebelikseruvenim35 Neye gore kime gore imkansiz veya mumkun degil. Zayifsan gobeginde yag yoksa direk gorursun hissrdersin. Ben 14.2 de hissettim 17. Haftamda disardan gormeye basladim ve goruyorum herkeste goruyor sasiriryor ama normal
Damlas Yasmin41 Otherozge [url=https://hizliresim.com/7a3vam][img]https://i.hizliresim.com/7a3vam.jpg[/img][/url] O an foto çekmiştim, işte böyle bişey kızlar. (Erken haftalar için benim söylediğim, ilerki dönemlerde normalse onu bilemiyorum ☺️)
Otherozge Damlas ay yok benim böyle değil di cok ufacık mini mini kalktı indi karnım benim 😂 ayy bugunlerde gelir inşallah 🙏🏻
Papatyapapatya Otherozge canım 19+1 daha tekme yok bide o kadar zayıf biriyimki...aeyırme kıdıklanma gibi şeyler var ama tekme yok...
Papatyapapatya Ayguns aynen 10 haftalık kıpırtı😂yorum yazdığımızdada kötü oluyoruz...19+1im daha kıpırtılar bir haftadır başlamiş...doktorumda 20haftadan önce öyle beklentilere girme diye her gittiğimde söylüyor...aslında biz kötü yorum yapmıyoruz...bi kaç gün sonra karında bi şey olmasa bebeğım hareket etmiyor diye stres yaşayacaklar...benimde ilk çocuğum ama çok sakin davranıyorum...daha cinsıyyeti bilmiyorum kıza benziuor dedi ama kesin değil onuda dedi...brn yinede sakin hareket etmek daha doğrusu diye düşünüyorum...❤
anapanda12 43 kiloluk bi gebeyim şuan 21+5iz ve 15. 16. haftadan beri arkadaşın bahsettiği gibi dışardan çok minik de olsa hisle beraber dikkatli bakınca görülebilirdi tabi şuan karnımın derisini delecek gibi vurmasına benzemiyordu. Hem bi kerecik oluyor hemde gözle zor görülesi normal canım hareketli olması sağlıklı ve kuvvetli olacağı anlamına geliyor
Otherozge anapanda12 teşekkür ederim canım yaşayanların olmasına sevindim ❤️❤️🥰🥰 sağlıkla gelsinler Rabbim hepsini korusun 🙏🏻
HaticeCosgun Kızlar herkes aynı şeyleri hissedemeyebilir ama yok imkansız yok mümkün değil diye olumsuz yorum yapanları anlayamıyorum kimsenin yalan borcu yok ki kız hissetmiş sevincini paylaşıyor ne var bunda. Bende 13. Haftada net olarak hissetmeye başlamıştım 15 hafta olmadan dışarıdan basbaya belli oluyodu ve bu herkeste aynı olacak diye bi kural değil ki. Benim ikinci gebeliğim yani bebek hareketini ayırt edebilecek bi tecrübem var en azından. Her ne olursa olsun o minik hareketler insanı çok mutlu ediyor elbette arkadaşta bunu paylaşmış . Niye bu kadar katısınız anlamıyorum 🙄🙄
Damlas Otherozge canım yanlış anlaşılma olmasın, bu bebek diil zaten, bu rahim. İnşallah yaşamazsın böyle bişey ☺️ Diğer yorumumda yazdım bak, anlaşılması için koydum fotosunu
Damlas Otherozge tam açıklamamışım, insanlar bebek zannedip yanılmasın🙈 kaldırayım en iyisi, nasılsa gördün. O fotodaki gibi olmaması lazım canım sonuç olarak ☺️
Elifkandil Otherozge Herkes mümkün değil demiş ama bence gayette mümkün. Her bünye bir değil bunu hala idrak edemiyorlar ki dördüncü ayınıza girmek üzeresiniz. Bende ilk gebeliğimde dört aylıkken hissettim diğerlerini daha erken. Takılmayın keyfini çıkarın☺️
Otherozge Damlas he anladım canım cok sagol ❤️ Bi arkadaşta yazmıs doktorumla konusucam gittiğimde ❤️ Ama attıgın foto gibi olmadı yani 🥰😘